Najnowsze przepisy
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 17
Prosty i szybki przepis na kaszę manną z dodatkiem jagód... ⇖ 16
Bób po marokańsku (Foul Mcharamel)– aromatyczna uczta... ⇖ 23
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 56
Szakszuka na naszym stole gości często według różnych... ⇖ 20
Cukinia po marokańsku z chermoulą– aromatyczna uczta z... ⇖ 37
Ostatnio korzystam z dobrodziejstw lata i zbieram wszystkie... ⇖ 36
Galareta z kury.

Galareta z kury z dużą ilością warzyw.Składniki:kura rosołowa połowa dużej 1,3 kgseler młody z naciąkorzeń pietruszki 1 szt.marchew 2 szt.por 10 cmlubczyk mrożony lub świeżynatka pietruszkicebula podpalana połowaliść laurowy 4 szt.ziele angielskie 6-7 ziarenpieprz ziołowysólżelatyna 50 gWykonanie:Wymytą, oczyszczoną połowę kury wkładamy do garnka. Seler, pietruszkę i...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 168
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 194
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 131
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 141
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 487
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 398
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 320
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 107
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 106
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 104