Galareta ze skrzydeł indyczych.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2018/10/galareta-ze-skrzyde-indyczych.html
Galareta ze skrzydeł indyczych, podana jako zimna przystawka.Składniki:skrzydła indycze 3 szt.pasta rosołowa 1 łyżkapieprz ziołowysólżelatyna 50 gWykonanie:Wymyte, oczyszczone skrzydła wkładamy do garnka, zalewamy dwoma litrami wody, dodajemy pastę rosołową i gotujemy do miękkości, około 30-40 minut od momentu wrzenia wody. Podczas gotowania doprawiamy pieprzem i solą do smaku....
Najnowsze przepisy
Aromatyczna papryka pieczona w oliwie to świetny dodatek... ⇖ 8
Jest coś magicznego w chwili, gdy pierwsze płatki śniegu... ⇖ 13
Tradycyjny domowy obiad z roladami z karkówki i pysznym... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 309
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 342
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 245
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 256
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1930
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1107
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 943
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 860
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 817
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 511









































