Galareta ze skrzydeł indyczych.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2018/10/galareta-ze-skrzyde-indyczych.html
Galareta ze skrzydeł indyczych, podana jako zimna przystawka.Składniki:skrzydła indycze 3 szt.pasta rosołowa 1 łyżkapieprz ziołowysólżelatyna 50 gWykonanie:Wymyte, oczyszczone skrzydła wkładamy do garnka, zalewamy dwoma litrami wody, dodajemy pastę rosołową i gotujemy do miękkości, około 30-40 minut od momentu wrzenia wody. Podczas gotowania doprawiamy pieprzem i solą do smaku....
Najnowsze przepisy
Sprawdzone przepisy na kluski śląskie i bigos z kiszonej... ⇖ 3
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 2
Coroczne poszukiwania świątecznych podarunków często... ⇖ 5
Kuchnia retro od kilku lat przeżywa niezwykły renesans... ⇖ 7
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 8
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 94
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 328
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 349
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 264
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 273
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 255
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 94
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 49
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 38
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 35
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 29
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 27






































