Galareta ze skrzydeł indyczych.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2018/10/galareta-ze-skrzyde-indyczych.html
Galareta ze skrzydeł indyczych, podana jako zimna przystawka.Składniki:skrzydła indycze 3 szt.pasta rosołowa 1 łyżkapieprz ziołowysólżelatyna 50 gWykonanie:Wymyte, oczyszczone skrzydła wkładamy do garnka, zalewamy dwoma litrami wody, dodajemy pastę rosołową i gotujemy do miękkości, około 30-40 minut od momentu wrzenia wody. Podczas gotowania doprawiamy pieprzem i solą do smaku....
Najnowsze przepisy
Sos koperkowy do ryby to klasyka kuchni domowej, która... ⇖ 17
Błyskawiczny Majonez Mleczny Ten domowy majonez mleczny z... ⇖ 12
Proteinowe naleśniki owsiane z białkiem, toppingiem o... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 308
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 341
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 242
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 254
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1720
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1074
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 882
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 847
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 786
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 483
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 418









































