Najnowsze przepisy
Czy wiesz, że niepozorna pokrzywa, która parzy nasze nogi... ⇖ 6
Motywacja do ćwiczeń i zdrowej diety to fundament, na... ⇖ 11
Dobry bulion to podstawa każdego risotto. Uwielbiam... ⇖ 22
Dziś zapraszam na fantastyczny deser. Leciutki biszkopt z... ⇖ 38
Głowizna wieprzowa w słoiku według Czarka

Robiłem salceson z głowizny w osłonce poliamidowej, ale można również tym samym farszem napełnić słoiki i zrobić głowiznę w słoikach. Jest również bardzo smaczna, i możemy przechować ją nieco dłużej niż salceson. Polecam :)Surowiec:1 głowa wieprzowa (około 5 kg.)0,5 kg ścinki od schabu4 szklanki wywaru z gotowania mięsCałkowita waga farszu po oddzieleniu mięs od...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 119
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 152
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 96
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 104
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3407
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1849
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1264
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1257
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1172
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 972
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 793
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 748
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 634
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 625