Mamy 219741 przepisów na 576 blogach.

Wyświetlono: 74 razy

Golonka bez kości i skóry, parzona w szynkowarze.

Golonka bez kości i skóry, parzona w szynkowarze.

Chude mięso z wieprzowej golonki, peklowana na mokro 5 dni według tabeli Dziadka , parzone w szynkowarze.Surowiec:golonka bez kości i skóry 1,3 kg.cukier 11 gpeklosól 60 gczosnek 3 ząbkiliść laurowy 3 szt.ziele angielskie 6 - 8 sztukwoda 500 mlWykonanie:Umyte mięso peklujemy według...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Kaszotto chłopa

Kaszotto chłopa

Kaszotto chłopa przepis stworzony dla mojego... ⇖ 4

Spaghetti aglio, olio e...

Spaghetti aglio, olio e...

Spaghetti aglio, olio e peperoncino Spaghetti... ⇖ 16

Mini serniczki z...

Mini serniczki z...

Przepis na pyszne i proste w przygotowaniu mini... ⇖ 22

Prosty placek z malinami

Prosty placek z malinami

  Proste placki są najlepsze. Szybkie i... ⇖ 14

Danie z kalafiora,...

Danie z kalafiora,...

Kalafior to warzywo, które uwielbiam w każdej... ⇖ 15

Jiaozi chińskie...

Jiaozi chińskie...

Jiaozi, czyli chińskie pierożki, mają długą... ⇖ 9

Lassi jabłkowe przepis

Lassi jabłkowe przepis

Lassi jabłkowe przepisna koktajl z jogurtu i... ⇖ 10

Deser w pucharku z...

Deser w pucharku z...

Do przygotowania deserków z rabarbarem potrzeba... ⇖ 35

Jogurtowiec

Jogurtowiec

Nie mam ostatnio czasu na zbyt skomlikowane... ⇖ 31

Biszkopt z owocami i...

Biszkopt z owocami i...

Biszkopt, krem, owoce i galaretka. Klasyka zawsze... ⇖ 40

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM