Najnowsze przepisy
Banalny deser na te upalne dni! Lody o smaku orzechów... ⇖ 4
Biryani to danie z kuchni indyjskiej. To pyszne soczyste... ⇖ 7
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 10
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 21
Drożdżówki w pomarańczowej nucie, z nadzieniem serowym... ⇖ 16
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 24
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 17
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 26
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 22
Ekspresowy porzeczkowiec to przepyszne ciasto bez pieczenia... ⇖ 33
Golonka bez kości i skóry, parzona w szynkowarze.

Chude mięso z wieprzowej golonki, peklowana na mokro 5 dni według tabeli Dziadka , parzone w szynkowarze.Surowiec:golonka bez kości i skóry 1,3 kg.cukier 11 gpeklosól 60 gczosnek 3 ząbkiliść laurowy 3 szt.ziele angielskie 6 - 8 sztukwoda 500 mlWykonanie:Umyte mięso peklujemy według tabeli Dziadka 5 dni. Umieszczamy w szynkowarze i na 24 godziny wstawiamy do lodówki. Po tym...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 155
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 189
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 125
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 137
Przepisy na czasie
Szybkie ciasto bez pieczenia na biszkopcikach nasączonych... ⇖ 150
Brzuch jak deska w 3 dni? Zielony koktajl oczyszczający na... ⇖ 64
Fit placuszki z cukinii chrupiące z serem – zdrowy... ⇖ 51
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze... ⇖ 49
Zupa Szpinakowa (Cook4me Tefal - Multicooker) Przepis... ⇖ 45
Szybciutka, pyszna z kilku składników zrobiona sałatka... ⇖ 43