Najnowsze przepisy
#WspółpracaRecenzenckaTo był naprawdę piękny dzień, a... ⇖ 7
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 56
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 38
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 60
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 53
Golonka bez kości i skóry, parzona w szynkowarze.
Chude mięso z wieprzowej golonki, peklowana na mokro 5 dni według tabeli Dziadka , parzone w szynkowarze.Surowiec:golonka bez kości i skóry 1,3 kg.cukier 11 gpeklosól 60 gczosnek 3 ząbkiliść laurowy 3 szt.ziele angielskie 6 - 8 sztukwoda 500 mlWykonanie:Umyte mięso peklujemy według tabeli Dziadka 5 dni. Umieszczamy w szynkowarze i na 24 godziny wstawiamy do lodówki. Po tym...
Przepisy z bloga
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 34
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 142
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 34
Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy. Postanowiłem... ⇖ 63
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 69