Najnowsze przepisy
Surówkę ze słoika, jest hitowym dodatkiem do grilla. Ta... ⇖ 8
Mawiają że w prostocie siła i ten cytat tutaj sprawdza... ⇖ 4
Wprowadzenie do Zupa Toscana recipe Co to jest Zupa... ⇖ 17
Wprowadzenie do Smash Burger with Tortilla Co to jest Smash... ⇖ 13
Wprowadzenie do Mini Hamburger Bułeczek Co to są Mini... ⇖ 11
Wprowadzenie do Ciasto Góralskie przepis Ciasto Góralskie... ⇖ 18
Wprowadzenie do Kremowego deseru z twarogu Kremowy deser z... ⇖ 20
Golonka bez kości i skóry, parzona w szynkowarze.

Chude mięso z wieprzowej golonki, peklowana na mokro 5 dni według tabeli Dziadka , parzone w szynkowarze.Surowiec:golonka bez kości i skóry 1,3 kg.cukier 11 gpeklosól 60 gczosnek 3 ząbkiliść laurowy 3 szt.ziele angielskie 6 - 8 sztukwoda 500 mlWykonanie:Umyte mięso peklujemy według tabeli Dziadka 5 dni. Umieszczamy w szynkowarze i na 24 godziny wstawiamy do lodówki. Po tym...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 123
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 156
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 98
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 107
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3481
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1875
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1297
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1281
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1235
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 1001
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 818
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 783
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 671
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 663