Najnowsze przepisy
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 57
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 67
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 75
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 35
Golonka wieprzowa, parzona.
Bardzo smaczna, lekko pikantna, wieprzowa golonka. Zrobiona według przepisu Golonka-wg-beiota .Surowiec:golonka wieprzowa tylna ze skórą, bez kości 1,2 kgPrzyprawy na 1,2 kg mięsa:peklosól 24 gsos sojowy 3 łyżkipapryka ostra 2g papryka słodka 2gpieprz czarny 2gczosnek 3 gżelatyna 3 łyżkiwoda 250 mlosłonka barierowa (termokurczliwa) 40 cmWykonanie:Golonkę...
Przepisy z bloga
Pieczeń rzymska podana z kaszą i surówką z kapusty... ⇖ 29
Kotlet schabowy podany z rumianymi frytkami i pomidorkami... ⇖ 26
Usmażone kostki z miruny zrobione w sosie warzywnym z... ⇖ 59
Tort wykonany z biszkoptu kakaowego, przełożony kremem o... ⇖ 51
Rydze to jedne z najsmaczniejszych grzybów, szczególnie... ⇖ 36
Smażone udka z kurczaka podane z frytkami. Podany przepis... ⇖ 54
Kopytka, zrobione z rozgniecionych, ugotowanych ziemniaków... ⇖ 43
Mielone kotlety z filetów miruny podane z ziemniakami i... ⇖ 47
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 4010
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3509
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2261
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1480
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 953
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 829
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 811