Najnowsze przepisy
Moja podróż przez sałatki z ogórkiem – smakowy duet... ⇖ 7
Szybciutka, pyszna z kilku składników zrobiona sałatka... ⇖ 19
To jedna z najlepszych nalewek owocowych. Akurat zaczął... ⇖ 17
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 97
Wprowadzenie do Mini zapiekanek z pieczarkami i serem Mini... ⇖ 20
Wprowadzenie do tatara z łososia z cebulą i ogórkiem Co... ⇖ 17
Golonka wieprzowa, tylna.

Parzone tylne golonki, podane z pieczywem i chrzanem.Składniki:tylne golonki wieprzowe 2 szt.liście laurowe 6-7 szt.ziele angielskie 20 szt.chlebchrzan tartyWykonanie:Zagotowujemy w garnku wcześniej wymierzoną ilość wody. Do wrzącej osolonej wodzy wkładamy golonki i obniżamy temperaturę do 80 stopni Celsjusza. W tej temperaturze parzymy 4 godziny. Podczas parzenia zdejmujemy szumowiny....
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 163
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 192
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 130
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 140
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 275
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 97
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 82
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 81
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 68
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 67
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 67
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 65
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 62