Najnowsze przepisy
Energetyczne kulki mocy Dzień dobry! Dzisiaj chciałam... ⇖ 1
Pikniki to synonim doskonałego spędzania czasu na łonie... ⇖ 4
Gulasz z indyka jest doskonałym wyborem dla tych, którzy... ⇖ 21
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 20
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 27
Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej Halloumi to... ⇖ 24
Sałatka z ananasem i tuńczykiem to doskonały pomysł na... ⇖ 19
Golonka wieprzowa, tylna.
Parzone tylne golonki, podane z pieczywem i chrzanem.Składniki:tylne golonki wieprzowe 2 szt.liście laurowe 6-7 szt.ziele angielskie 20 szt.chlebchrzan tartyWykonanie:Zagotowujemy w garnku wcześniej wymierzoną ilość wody. Do wrzącej osolonej wodzy wkładamy golonki i obniżamy temperaturę do 80 stopni Celsjusza. W tej temperaturze parzymy 4 godziny. Podczas parzenia zdejmujemy szumowiny....
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 20
Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy. Postanowiłem... ⇖ 63
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 66