Najnowsze przepisy
Dieta zgodna z grupą krwi AB staje się coraz bardziej... ⇖ 7
Wprowadzenie do tematu: Obiad z piersi kurczaka przepisy... ⇖ 6
Wprowadzenie do sałatki wegetariańskiej Dlaczego warto... ⇖ 6
Wprowadzenie do tematu Sernik inaczej przepis Sernik to... ⇖ 6
Wprowadzenie do Sernika z Oreo Historia sernika i jego... ⇖ 6
Wprowadzenie do ciasta dyniowego Dlaczego warto spróbować... ⇖ 6
Wprowadzenie do Zapiekanki Kebab Gyros z Makaronem Co to... ⇖ 9
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na prosty, a mimo to... ⇖ 16
Młoda kapusta pieczona z boczkiem, pyszna Młoda kapusta... ⇖ 19
Golonka wieprzowa, tylna.

Parzone tylne golonki, podane z pieczywem i chrzanem.Składniki:tylne golonki wieprzowe 2 szt.liście laurowe 6-7 szt.ziele angielskie 20 szt.chlebchrzan tartyWykonanie:Zagotowujemy w garnku wcześniej wymierzoną ilość wody. Do wrzącej osolonej wodzy wkładamy golonki i obniżamy temperaturę do 80 stopni Celsjusza. W tej temperaturze parzymy 4 godziny. Podczas parzenia zdejmujemy szumowiny....
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 131
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 156
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 99
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 109
Przepisy na czasie
Domowe ice tea jest świetnym orzeźwiającym napojem w... ⇖ 154
Najlepsze ciasto z jabłkami Takie szybkie, proste ciasto... ⇖ 73
Proste ciasto ucierane z rabarbarem i kruszonką. Pokazał... ⇖ 65
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 54
Kapusta kiszona, choć często niedoceniana, to prawdziwy... ⇖ 29
Super błyskawiczne gofry od Pan Shaky, które nie zajmują... ⇖ 27