Najnowsze przepisy
Nalewka z czarnej porzeczki to jedna z najlepszych moim... ⇖ 0
Sałatka ziemniaczana z boczkiem, ogórkiem kiszonym,... ⇖ 17
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem... ⇖ 18
Lato w pełni, więc jest to idealna pora na wykorzystanie... ⇖ 21
Cześć Kochani, dziś przychodzę do Was z przepisem na... ⇖ 39
Przepis na lekki i orzeźwiający deser z kiwi, który nie... ⇖ 22
Mam dla Was prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki!... ⇖ 38
Golonka wieprzowa, tylna.

Parzone tylne golonki, podane z pieczywem i chrzanem.Składniki:tylne golonki wieprzowe 2 szt.liście laurowe 6-7 szt.ziele angielskie 20 szt.chlebchrzan tartyWykonanie:Zagotowujemy w garnku wcześniej wymierzoną ilość wody. Do wrzącej osolonej wodzy wkładamy golonki i obniżamy temperaturę do 80 stopni Celsjusza. W tej temperaturze parzymy 4 godziny. Podczas parzenia zdejmujemy szumowiny....
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 169
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 195
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 132
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 142
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 665
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 467
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 338
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 274
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 185
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 121