Golonka wieprzowa, tylna.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2019/03/golonka-wieprzowa-tylna.html
Parzone tylne golonki, podane z pieczywem i chrzanem.Składniki:tylne golonki wieprzowe 2 szt.liście laurowe 6-7 szt.ziele angielskie 20 szt.chlebchrzan tartyWykonanie:Zagotowujemy w garnku wcześniej wymierzoną ilość wody. Do wrzącej osolonej wodzy wkładamy golonki i obniżamy temperaturę do 80 stopni Celsjusza. W tej temperaturze parzymy 4 godziny. Podczas parzenia zdejmujemy szumowiny....
Najnowsze przepisy
Dieta katogeniczna - dlaczego warto ją stosować oraz... ⇖ 12
Błyskawiczna fasolka po bretońsku Szybkie, proste i... ⇖ 18
Uwierzycie, że jest już druga połowa Listopada?Nie raz... ⇖ 24
Makowiec z kremem czekoladowym to wilgotne, aromatyczne i... ⇖ 33
Są takie dania, które podczas gotowania przenoszą nas... ⇖ 24
Takie kulebiaki robię obowiązkowo na Wigilię i święta.... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 308
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 340
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 241
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 254
Przepisy na czasie
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1035
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 855
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 828
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 756
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 453
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 369









































