Golonka wieprzowa, tylna.

Parzone tylne golonki, podane z pieczywem i chrzanem.Składniki:tylne golonki wieprzowe 2 szt.liście laurowe 6-7 szt.ziele angielskie 20 szt.chlebchrzan tartyWykonanie:Zagotowujemy w garnku wcześniej wymierzoną ilość wody. Do wrzącej osolonej wodzy wkładamy golonki i obniżamy temperaturę do 80 stopni Celsjusza. W tej temperaturze parzymy 4 godziny. Podczas parzenia zdejmujemy szumowiny....
Najnowsze przepisy
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 9
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 8
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 19
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 15
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 21
Kluski ziemniaczane z mięsem to jedno z tych dań, które... ⇖ 25
Przepis na śledzie z suszonymi pomidorami i musztardą... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 252
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 281
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 180
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 186
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2093
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 320
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 313
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 273
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 270