Najnowsze przepisy
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 6
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 20
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 48
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 39
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 56
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 92
Japoński makowiec.
Wilgotny, bardzo smaczny makowiec japoński z bakaliami takimi jak włoskie orzechy, suszona żurawina, rodzynki i kandyzowana skórka z pomarańczy. Makowiec polany polewą czekoladową i posypany wiórkami kokosowymi.Składniki:mak zmielony 15 dagmiękkie masło 12 dagcukier trzcinowy pół szklanki (pojemność szklanki 250 ml)jajka 5 szt.1 szczypta solistarte na wiórki jabłka 25...
Przepisy z bloga
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 36
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 39
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 29
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 49
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 156
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 40