Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do faszerowanych jajek Co to są faszerowane... ⇖ 8
Uwielbiam ciasta z delikatną nutą kawy i dodatkiem... ⇖ 16
Muszę przyznać, że nigdy nie byłam fanem serników na... ⇖ 11
Frytki, szparagi i sadzone jajko – comfort food z twistem... ⇖ 18
Najlepszy dressing jogurtowy jaki do tej pory miałam... ⇖ 23
Kacapoły lasowiackie z serem.

Kacapoły to kluski z masy ziemniaczanej, faszerowane twarogiem. Gotuje się je tak jak pyzy w osolonej wodzie, podaje się okraszone skwarkami lub cebulką. danie z kuchni podkarpackiej.Składniki na 9 kacapołów:ziemniaki 2 kgtwaróg 30 dagjajko 1 szt.sólpieprz ziołowyboczek wędzony 10 dagcebula 1 szt.tłuszcz do smażeniaWykonanie:Ziemniaki obieramy, płuczemy w zimnej wodzie. Połowę...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 150
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 178
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 120
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 130
Przepisy na czasie
W niedzielny poranek zapraszam na pyszne ciasto Truskawkowa... ⇖ 784
W końcu mamy piękną pogodę, a jak jest słońce - to i... ⇖ 474
Cześć! Dzisiaj pieczemy przepyszne kruche ciasto z... ⇖ 466
U nas sezon grillowy w pełni, więc do mięs z grilla nie... ⇖ 361
Bajecznie pyszne i bajecznie proste w przygotowaniu ciasto... ⇖ 351
Placki z młodej kapusty to rewelacyjny pomysł na obiad... ⇖ 195
Cześć Kochani, jako, że sezon na rabarbar w pełni... ⇖ 193
Gotowi na tropikalną przygodę w kuchni? Zapraszam na... ⇖ 183
Ciasto Szept Nocy to pyszne, lekkie ciasto z kakaowym... ⇖ 176