Najnowsze przepisy
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 9
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 18
W sezonie wiosenno-letnim odchodzimy od formalnych... ⇖ 11
Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej Halloumi to... ⇖ 14
Sałatka z ananasem i tuńczykiem to doskonały pomysł na... ⇖ 12
Sałatka z kurczakiem i grzankami to świetna propozycja na... ⇖ 18
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa... ⇖ 15
Kapuśniak z kiszonej kapusty.
Bardzo smaczny kapuśniak z domowego kiszenia kapusty. Kapuśniak ugotowany na wywarze z kości z wieprzowej tylnej golonki, kości z udźca z indyka, wędzonym boczku i kiełbasie śląskiej.Składniki:kiszona kapusta (z domowego kiszenia) 1 kgboczek wędzony ze skórąkiełbasa śląska 6 szt.kość z golonkikość z udźca indykacebula połowaziemniaki 4 szt.kasza pęczak 4 łyżkiwywar...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 17
Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy. Postanowiłem... ⇖ 63
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 66