Kapusta kiszona z marchwią i żurawiną błotną.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2018/09/kapusta-kiszona-z-marchwia-i-zurawina.html
Kiszę często kapustę w małych ilościach do bieżącego zużycia, takie ilości do 3 kilogramów. Przeważnie używam kapusty kamiennej głowy, jest ona jedną z najlepszych kapust do kiszenia. Do kapusty dodałam zmrożoną żurawinę błotną, która dodaje do kapusty nie tylko witamin ale i specyficznego smaku, nie stosujemy innej żurawiny (suszonej itd...), tylko mrożone owoce...
Najnowsze przepisy
Ciasto kawowe z bezą kokosową to wypiek, który doskonale... ⇖ 7
Ten przepis na zielony koktajl warzywny z blendera jest... ⇖ 10
Są dania, które robi się błyskawicznie, a smakują tak,... ⇖ 17
Makaron z cukinią i pomidorami– szybki, lekki i pyszny... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 294
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 328
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 231
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 242
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 712
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 567
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 262
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 256
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 212









































