Kapusta kiszona z marchwią i żurawiną błotną.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2018/09/kapusta-kiszona-z-marchwia-i-zurawina.html
Kiszę często kapustę w małych ilościach do bieżącego zużycia, takie ilości do 3 kilogramów. Przeważnie używam kapusty kamiennej głowy, jest ona jedną z najlepszych kapust do kiszenia. Do kapusty dodałam zmrożoną żurawinę błotną, która dodaje do kapusty nie tylko witamin ale i specyficznego smaku, nie stosujemy innej żurawiny (suszonej itd...), tylko mrożone owoce...
Najnowsze przepisy
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 6
Fit Paella z Kurczakiem(Cook4me Tefal - Multicooker)Przepis... ⇖ 8
Ekspresowa masa makowa z bakaliami Ekspresowa masa makowa... ⇖ 31
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 309
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 342
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 243
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 255
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1860
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1099
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 922
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 856
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 802
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 498









































