Kapusta kiszona z marchwią i żurawiną błotną.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2018/09/kapusta-kiszona-z-marchwia-i-zurawina.html
Kiszę często kapustę w małych ilościach do bieżącego zużycia, takie ilości do 3 kilogramów. Przeważnie używam kapusty kamiennej głowy, jest ona jedną z najlepszych kapust do kiszenia. Do kapusty dodałam zmrożoną żurawinę błotną, która dodaje do kapusty nie tylko witamin ale i specyficznego smaku, nie stosujemy innej żurawiny (suszonej itd...), tylko mrożone owoce...
Najnowsze przepisy
Ah, homemade Thanksgiving stuffing! It’s one of those... ⇖ 1
Thanksgiving has always been a special time in my family,... ⇖ 11
Thanksgiving is one of my favorite times of the year!... ⇖ 9
Jeśli uwielbiacie zapach pieczonych jabłek, cynamonu i... ⇖ 14
Miękkie, miodowe blaty, delikatny krem z mleka w proszku i... ⇖ 18
1,5 litra rosołu1 średniej wielkości kalafior3 średnie... ⇖ 14
Seffa z kurczakiem- słodko-aromatyczna uczta MarokaPodczas... ⇖ 9
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 288
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 315
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 216
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 225
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 907
Różnego rodzaju sałatki z kurczakiem i marynowanymi... ⇖ 693
Dzisiaj przychodzę do Was z prostym przepisem na lekki... ⇖ 490
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 488
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 434
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 429









































