Kapusta kiszona z marchwią i żurawiną błotną.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2018/09/kapusta-kiszona-z-marchwia-i-zurawina.html
Kiszę często kapustę w małych ilościach do bieżącego zużycia, takie ilości do 3 kilogramów. Przeważnie używam kapusty kamiennej głowy, jest ona jedną z najlepszych kapust do kiszenia. Do kapusty dodałam zmrożoną żurawinę błotną, która dodaje do kapusty nie tylko witamin ale i specyficznego smaku, nie stosujemy innej żurawiny (suszonej itd...), tylko mrożone owoce...
Najnowsze przepisy
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 12
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 14
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 19
Profiterole to małe ptysie z nadzieniem. Upieczone z... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 374
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 397
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 294
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 303
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3006
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2149
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1489
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 858
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 757
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 695
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 675
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 670
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661









































