Kaszanka biała na ostro.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2024/09/kaszanka-biaa-na-ostro.html
Dzisiaj zrobiłem, kolejną białą kaszankę do której użyłem kasz: gryczanej i jęczmiennej pęczak oraz takich dodatków mięsnych jak serca wieprzowe, ścinki schabu i smażoną wątrobę. Kaszanka wyszła bardzo smaczna :) Możemy spożywać ją na zimno a także smażoną na patelni lub na grillu. Do poniższego przepisu wykorzystany został wywar z gotowanych mięs i serc wieprzowych do salcesonu, galarety i kaszanki białej. Wykorzystuję wywar do parzenia kasz oraz do galarety żeby...
Najnowsze przepisy
Stylizacja z motywem zebry i fioletem – propozycja na... ⇖ 10
To jedna z tych sałatek, które robi się błyskawicznie,... ⇖ 21
Jakie orzechy nadają się na domowe masło orzechowe... ⇖ 18
Jeżeli zastanawiasz się Jak Przechowywać Zakwas z... ⇖ 19
Cześć dzisiaj robimy smaczne i szybkie kieszonki z piersi... ⇖ 23
Pain de Campagne to klasyczny, rustykalny chleb francuski,... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 311
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 344
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 250
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 257
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2011
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1121
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 955
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 872
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 833
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 521









































