Najnowsze przepisy
Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 61
Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 151
Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 113
Kiełbasa chuda podpiekana.
Gotowa, mojego wyrobu kiełbasa 30 minut po uwędzeniu, troszkę za wcześnie przekrojona, zrobiona według przepisu kiełbasy Lisieckiej. Kiełbasa wędzona metodą garnkową na zrębkach typu Borniak olcha/buk.Surowiec na 1,5 kg kiełbasy:1- mięso wieprzowe klasy I (chude z szynki, łopatki) 1,28 kg2- mięso wieprzowe klasy II (mięso tłuste z łopatki) 15 dkg3- mięso wieprzowe klasy...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 33
Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy. Postanowiłem... ⇖ 63
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 68