Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do Sernika Mamy Przepis Historia sernika w... ⇖ 18
Wprowadzenie do Ciasto Hucułka przepis Ciasto Hucułka to... ⇖ 18
Wprowadzenie do Kolacji z Hello Kitty Co to jest Kolacja z... ⇖ 15
Wprowadzenie do Chleba z Vermontu Historia Chleba z... ⇖ 12
Wprowadzenie do zupy dyniowej Dlaczego warto przygotować... ⇖ 12
Wprowadzenie do Krokiety na Wigilię przepis Krokiety na... ⇖ 12
Bigos z młodej kapusty i kapusty kiszonej to zdecydowanie... ⇖ 15
Kiełbasa drobiowa parzona, gruba.

Kiełbasa zrobiona jest z mięsa kurczaka i indyczego z dodatkiem wieprzowego boczku, parzona.Surowiec:mięso z ćwiartek kurczaka 1,6 kgmięso z udźca indyka 1,1 kgboczek wieprzowy bez skóry 0,9 kgPrzyprawy i materiały pomocnicze:peklosól 18 g/kg mięsa z drobiusól morska 18 g/kg do boczkuczosnek granulowany 7 g/kg - 25 gpieprz biały tłuczony w moździerzu 2 g/kg - 7 gpieprz...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 123
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 156
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 98
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 107
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3506
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1881
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1311
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1288
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1249
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 1004
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 823
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 785
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 675
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 666