Kiełbasa drobiowa parzona, gruba.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2018/12/kiebasa-drobiowa-parzona-gruba.html
Kiełbasa zrobiona jest z mięsa kurczaka i indyczego z dodatkiem wieprzowego boczku, parzona.Surowiec:mięso z ćwiartek kurczaka 1,6 kgmięso z udźca indyka 1,1 kgboczek wieprzowy bez skóry 0,9 kgPrzyprawy i materiały pomocnicze:peklosól 18 g/kg mięsa z drobiusól morska 18 g/kg do boczkuczosnek granulowany 7 g/kg - 25 gpieprz biały tłuczony w moździerzu 2 g/kg - 7 gpieprz...
Najnowsze przepisy
Moje drugie spotkanie z Autorem i kolejna bomba! Genialnie... ⇖ 2
To ciasto pachnie moim dzieciństwem! W domu zawsze robiło... ⇖ 21
Grzybowa to jedna z moich ulubionych zup, która zawsze... ⇖ 11
Seromakowiec - wersja uproszczonaSeromakowiec - prosty... ⇖ 17
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 309
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 342
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 243
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 255
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1894
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1101
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 928
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 859
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 810
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 507









































