Kiełbasa drobiowa parzona, gruba.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2018/12/kiebasa-drobiowa-parzona-gruba.html
Kiełbasa zrobiona jest z mięsa kurczaka i indyczego z dodatkiem wieprzowego boczku, parzona.Surowiec:mięso z ćwiartek kurczaka 1,6 kgmięso z udźca indyka 1,1 kgboczek wieprzowy bez skóry 0,9 kgPrzyprawy i materiały pomocnicze:peklosól 18 g/kg mięsa z drobiusól morska 18 g/kg do boczkuczosnek granulowany 7 g/kg - 25 gpieprz biały tłuczony w moździerzu 2 g/kg - 7 gpieprz...
Najnowsze przepisy
Sos koperkowy do ryby to klasyka kuchni domowej, która... ⇖ 16
Błyskawiczny Majonez Mleczny Ten domowy majonez mleczny z... ⇖ 11
Proteinowe naleśniki owsiane z białkiem, toppingiem o... ⇖ 17
Ciasto Czekoladowe Bez Mąki to idealny deser dla osób,... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 308
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 341
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 242
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 254
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1714
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1070
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 881
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 846
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 784
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 482
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 413









































