Najnowsze przepisy
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 22
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 48
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 66
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 32
Kiełbasa drwala z piekarnika.
Kiełbasa drwala zrobiona jest z tłustszego mięsa z szynki wieprzowej. Jako przyprawy dodałem specjalną przyprawę do kiełbasy drwala z niedźwiedzim czosnkiem.Składniki:mięso z szynki 1kgpeklosól 18g/kgprzyprawa do kiełbasy drwala 9g/kglodowata woda 30-40 mljelita wieprzowe 28/30 2 m/kg farszuWykonanie:Kroimy mięso w kostkę 2x2 cm, mieszamy z peklosolą, a następnie odstawiamy w chłodne miejsce na 24 godz. Po tym czasie dodajemy mieszankę przypraw i dokładnie mieszamy i mielimy...
Przepisy z bloga
Pieczeń rzymska podana z kaszą i surówką z kapusty... ⇖ 27
Kotlet schabowy podany z rumianymi frytkami i pomidorkami... ⇖ 25
Usmażone kostki z miruny zrobione w sosie warzywnym z... ⇖ 54
Tort wykonany z biszkoptu kakaowego, przełożony kremem o... ⇖ 50
Rydze to jedne z najsmaczniejszych grzybów, szczególnie... ⇖ 35
Smażone udka z kurczaka podane z frytkami. Podany przepis... ⇖ 54
Kopytka, zrobione z rozgniecionych, ugotowanych ziemniaków... ⇖ 42
Mielone kotlety z filetów miruny podane z ziemniakami i... ⇖ 46
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3920
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3499
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2254
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1448
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 935
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 819
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 795