Kiełbasa kanapkowa gruba parzona.

Bardzo smaczna kiełbasa. Kiełbasa jest tylko parzona, nie jest wędzona.Składniki:mięso I klasy (chude z łopatki szynki) - 2 kg (przepuszczone przez szarpak)mięso III klasy (podgardle) - 0,7 kg - (przepuszczone przez sitko 10 mm)mięso wołowe gulaszowe - 0,5 kg (przepuszczone trzykrotnie przez sitko 2 mm)osłonka białkowa karmelowa 100-120 mm - 0,35 metraPrzyprawy:peklosól - 30...
Najnowsze przepisy
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 6
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 7
Kluski ziemniaczane z mięsem to jedno z tych dań, które... ⇖ 14
Przepis na śledzie z suszonymi pomidorami i musztardą... ⇖ 13
Quesadilla z kurczakiem i salsą paprykową Historia i... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 252
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 280
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 180
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 186
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2077
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 344
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 315
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 303
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 271
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 262