Kiełbasa kanapkowa gruba parzona.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2019/12/kiebasa-kanapkowa-gruba-parzona.html
Bardzo smaczna kiełbasa. Kiełbasa jest tylko parzona, nie jest wędzona.Składniki:mięso I klasy (chude z łopatki szynki) - 2 kg (przepuszczone przez szarpak)mięso III klasy (podgardle) - 0,7 kg - (przepuszczone przez sitko 10 mm)mięso wołowe gulaszowe - 0,5 kg (przepuszczone trzykrotnie przez sitko 2 mm)osłonka białkowa karmelowa 100-120 mm - 0,35 metraPrzyprawy:peklosól - 30...
Najnowsze przepisy
Sernik pistacjowy – kremowy, delikatny i bardzo prosty.... ⇖ 14
Sprawdzone przepisy na kluski śląskie i bigos z kiszonej... ⇖ 10
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 17
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 10
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 132
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 334
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 349
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 264
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 274
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 272
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 132
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 51
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 39
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 36
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 31








































