Najnowsze przepisy
Ostatnio praca zawodowa zdominowała moje życie. Niektóre... ⇖ 8
Tosty francuskie z bananami i sosem orzechowym to proste i... ⇖ 13
Ten przepis na sernik z rabarbarem i galaretką po prostu... ⇖ 12
Sałatka z rukolą i oliwkamiSałatka doskonała do obiadu,... ⇖ 14
Szukasz pomysłu na elegancki i wyjątkowy obiad? Ten... ⇖ 29
Kiełbasa kanapkowa gruba parzona.
Bardzo smaczna kiełbasa kanapkowa. Kiełbasa jest tylko parzona, nie jest wędzona, każdy kto nie posiada wędzarni może ją sobie zrobić.Składniki:Mięso I klasy (chude z łopatki szynki) - 2 kg (przepuszczone przez szarpak)mięso III klasy (podgardle) - 0,7 kg - (przepuszczone przez sitko 10 mm)mięso wołowe gulaszowe - 0,5 kg (przepuszczone trzykrotnie przez sitko 2...
Przepisy z bloga
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 46
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 150
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 35
Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy. Postanowiłem... ⇖ 63
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 69