Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 13
Wprowadzenie do Mini zapiekanek z pieczarkami i serem Mini... ⇖ 12
Wprowadzenie do tatara z łososia z cebulą i ogórkiem Co... ⇖ 15
Proste, szybkie ciasto do którego można użyć dowolnych... ⇖ 31
Kiełbasa kanapkowa z karczku - parzona

Bardzo smaczna kiełbasa. Kiełbasa jest tylko parzona, nie jest wędzona, każdy kto nie posiada wędzarni może ją sobie zrobić.Surowiec:karczek wieprzowy 3,5 kgDodatkowo:woda zimna 200 mlosłonka białkowa karmelowa 100 mm - 2 x 0,5 mPrzyprawy:peklosól - 18 g/kgpieprz biały mielony - 8 g/kgpieprz kolorowy 2g/kg (młotkowany)pieprz ziołowy 1 g/kgsól wędzona 10 g/kgczosnek...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 163
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 192
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 130
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 140
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 268
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 81
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 80
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 67
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 67
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 67
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 63
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 61
Drożdżówki w pomarańczowej nucie, z nadzieniem serowym... ⇖ 60