Kiełbasa krakowska podpiekana.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2018/03/kiebasa-krakowska-podpiekana.html
Kiełbasa krakowska podpiekana, wędzona na zrębkach olcha/buk.Surowiec:wieprzowina kl.1 70 dagwieprzowina kl.2 30 dagwoda 100 mlPrzyprawy i materiały pomocnicze:peklosól 18-20 g/kgcukier 1 g/kgpieprz czarny 2 g/kgkolendra mielona 1 g/kgczosnek granulowany 2 g/kgosłonka białkowa o średnicy 65 mmprzędza wędliniarskaSposób wykonania:Peklowanie:Mięso klasy pierwszej kroimy w kostkę 4 cm,...
Najnowsze przepisy
Dieta katogeniczna - dlaczego warto ją stosować oraz... ⇖ 14
Błyskawiczna fasolka po bretońsku Szybkie, proste i... ⇖ 19
Uwierzycie, że jest już druga połowa Listopada?Nie raz... ⇖ 26
Makowiec z kremem czekoladowym to wilgotne, aromatyczne i... ⇖ 34
Są takie dania, które podczas gotowania przenoszą nas... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 308
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 340
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 241
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 254
Przepisy na czasie
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1036
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 856
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 833
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 759
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 456
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 370









































