Najnowsze przepisy
Czy wiesz, że niepozorna pokrzywa, która parzy nasze nogi... ⇖ 6
Motywacja do ćwiczeń i zdrowej diety to fundament, na... ⇖ 11
Dobry bulion to podstawa każdego risotto. Uwielbiam... ⇖ 21
Dziś zapraszam na fantastyczny deser. Leciutki biszkopt z... ⇖ 38
Kiełbasa krakowska.

Bardzo smaczna kiełbasa krakowska zrobiona z trzech rodzajów mięsa wieprzowego, wędzona na zrębkach olcha/buk, podpiekana.Surowiec:szynka wieprzowa 0,70 kg mielona przez szarpakłopatka wieprzowa 0,80 kg mielona przez sitko 8 mmmięso z golonki 50 dag mielona przez sitko 2,5 mmzrębki olcha/bukPrzyprawy na 1 kilogram farszu:Pieprz 2 -3 gZiele angielskie mielone 0,5 -1...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 119
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 152
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 96
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 104
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3407
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1849
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1264
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1257
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1172
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 972
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 793
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 748
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 634
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 625