Najnowsze przepisy
Roladki drobiowe z mozzarellą, cheddarem i szczypiorkiem... ⇖ 1
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 1
Pieczone bataty z serem brie i żurawiną to pyszna... ⇖ 17
Kiełbasa szynkowa parzona według Marioli.
Kiełbasa szynkowa, wędzona, parzona, idealna do kanapek. Wędzona metodą w garnku na zrębkach olcha/buk.Surowiec:Mięso klasy I - (chude mięso z rozbioru szynek i łopatki) 1,7 kgMięso klasy III - (mięso z golonki) 0,45 kgPrzyprawy:Peklosól 18 g / kgpieprz biały mielony 2 g/kgczosnek granulowany 1 g/kgcukier 10 g/kggałka muszkatołowa 6 g/kgkolender 1 g/kgsos sojowy 3 łyżkiMateriały...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 1
Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy. Postanowiłem... ⇖ 63
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 66