Kiełbasa szynkowa, parzona z galaretką.

Kiełbasa szynkowa, parzona z galaretką. Idealna na kanapki. Smak jak szynka z Pewexu kupowana w latach PRLza $.Surowiec:Szynka wieprzowa bez kości i skóry 1,96 kgPrzyprawy:peklosól 35 gżelatyna 60 gsos sojowy 7 łyżekwoda 350 mlosłonka barierowa (termokurczliwa) Fi 73 mm 1,5 mWykonanie:Szynkę czyścimy, myjemy w bieżącej wodzie, osuszamy papierowymi ręczniczkami, mięso z szynki...
Najnowsze przepisy
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 9
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 10
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 14
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 253
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 281
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 180
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 186
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2097
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 347
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 322
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 314
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 274
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 272