Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 11
Wprowadzenie do Mini zapiekanek z pieczarkami i serem Mini... ⇖ 11
Wprowadzenie do tatara z łososia z cebulą i ogórkiem Co... ⇖ 11
Proste, szybkie ciasto do którego można użyć dowolnych... ⇖ 31
Kiełbasa szynkowa podpiekana.

Kiełbasa szynkowa wędzona na zrębkach olcha/buk, podpiekana.Surowiec:mięso z szynki wieprzowej 1,6 kg (80 %)chude mięso z golonki 40 dag (20 %)Przyprawy:peklosól 18 g/kgpieprz biały 3 g/kgcukier 2 g/kggałka muszkatołowa 1 g/kgkolendra 1,5 g/kgwoda do 5 % masy mięsnejDodatkowo:osłonka białkowa fi 65 mmWykonanie:Chude mięso z szynki kroimy w kostkę...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 163
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 192
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 130
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 140
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 268
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 81
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 80
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 67
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 67
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 67
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 63
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 61
Drożdżówki w pomarańczowej nucie, z nadzieniem serowym... ⇖ 59