Najnowsze przepisy
Witam Kochani! Amatorom schabu polecam, zwłaszcza Tym z... ⇖ 13
Dobra kawa to sztuka, w której każdy element ma znaczenie... ⇖ 0
Pyszna szybka sałatka, w sam raz na śniadanie, kolację... ⇖ 20
To danie to petarda smakowa, jest w nim wszystko co lubimy.... ⇖ 13
Kotlet schabowy podany z rumianymi frytkami i pomidorkami... ⇖ 13
Przepis na tradycyjne łazanki z makiem na Wigilię! To... ⇖ 30
Barszcz czerwony z fasolą i boczkiem Temperatury za oknem... ⇖ 21
Na blogu był już przepis na ciasteczka z samego masła... ⇖ 13
Kiełbasa wiejska, pradziada.
Przepis pochodzi z 1896 r. Jest to kiełbasa zrobiona bez używania peklosoli, z mięsa tylko solonego solą. Jak sama nazwa mówi, kiełbasa Naszych pradziadków.Możemy ją robić w jelitach wieprzowych, cienkich jak i również w słoiczkach, jako konserwy, jest bardzo smaczna. Ja użyłam na kilogram farszu 4 słoiczki 350 ml.Przepis na 1 kg farszu.Surowiec:Mięso wieprzowe od...
Przepisy z bloga
Kotlet schabowy podany z rumianymi frytkami i pomidorkami... ⇖ 13
Usmażone kostki z miruny zrobione w sosie warzywnym z... ⇖ 47
Tort wykonany z biszkoptu kakaowego, przełożony kremem o... ⇖ 45
Rydze to jedne z najsmaczniejszych grzybów, szczególnie... ⇖ 30
Smażone udka z kurczaka podane z frytkami. Podany przepis... ⇖ 49
Kopytka, zrobione z rozgniecionych, ugotowanych ziemniaków... ⇖ 37
Mielone kotlety z filetów miruny podane z ziemniakami i... ⇖ 41
Bardzo smaczna galareta wykonana z ćwiartek kurczaka,... ⇖ 35
Sztuka mięsa z sosem pieczeniowym, podane z kaszą pęczak... ⇖ 31
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3449
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3346
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2200
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 762
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 744
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 730
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 681