Najnowsze przepisy
Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 61
Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 148
Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 108
Kiełbasa wiejska, pradziada.
Przepis pochodzi z 1896 r. Jest to kiełbasa zrobiona bez używania peklosoli, z mięsa tylko solonego solą. Jak sama nazwa mówi, kiełbasa Naszych pradziadków.Możemy ją robić w jelitach wieprzowych, cienkich jak i również w słoiczkach, jako konserwy, jest bardzo smaczna. Ja użyłam na kilogram farszu 4 słoiczki 350 ml.Przepis na 1 kg farszu.Surowiec:Mięso wieprzowe od...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 33
Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy. Postanowiłem... ⇖ 63
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 68