Najnowsze przepisy
Moje ukochane szparagi już królują, korzystam więc... ⇖ 17
Przepis na pyszne, mięciutkie i niezwykle soczyste kotlety... ⇖ 21
Zdrowe gotowanie to nie tylko trend, ale istotny element... ⇖ 16
Tradycyjna babka ziemniaczana – przepis na chrupiące i... ⇖ 16
Czas działania korzenia maca jest tematem, który zyskuje... ⇖ 22
Zapiekanka makaronowa z kurczakiem i brokułem to pomysł... ⇖ 23
Od sąsiadki Joli z jej ekspresu jest pyszne cappuccino i... ⇖ 16
Polędwiczki z kurczaka w cieście naleśnikowym to idealna... ⇖ 41
Kiełbasa z golonki parzona.

Domowa kiełbasa golonkowa, parzona, nie wędzona.Surowiec:golonka wieprzowa tylna bez skóry, bez kości 0,70 kgmięso z łopatki wieprzowej chude 30 dagPrzyprawy na 1 kg farszu:peklosól 18 gsos sojowy 2 łyżki papryka słodka 2gpieprz czarny 2gczosnek 3 gżelatyna 3 łyżkiwoda 100 mlosłonka białkowa 40 cmWykonanie:Golonkę czyścimy, myjemy w bieżącej wodzie, osuszamy...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 131
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 156
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 99
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 109
Przepisy na czasie
Domowe ice tea jest świetnym orzeźwiającym napojem w... ⇖ 177
Najlepsze ciasto z jabłkami Takie szybkie, proste ciasto... ⇖ 103
Proste ciasto ucierane z rabarbarem i kruszonką. Pokazał... ⇖ 93
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 84
Kapusta kiszona, choć często niedoceniana, to prawdziwy... ⇖ 45