Mamy 230607 przepisów na 584 blogach.

Najnowsze przepisy

Sałatka z kabanosem i...

Sałatka z kabanosem i...

Zapraszam na przepis na pyszną sałatkę z kabanosem i... ⇖ 4

Oleje smakowe

Oleje smakowe

Oleje smakoweOleje o różnych smakach są doskonałym... ⇖ 3

Odrywany chlebek z...

Odrywany chlebek z...

Chlebek ziołowy z keksówki to świetna przekąską,... ⇖ 7

Pasztet drobiowy z...

Pasztet drobiowy z...

Pasztet drobiowy z warzywamiNajczęściej mięso z... ⇖ 12

Bulion do zamrożenia

Bulion do zamrożenia

Bulion do zamrożeniaNadchodzą święta Bożego... ⇖ 5

Tarta lotaryńska

Tarta lotaryńska

 Tarta lotaryńska, pewnie każdy z Was już słyszał tę... ⇖ 6

Szybkie ciasto...

Szybkie ciasto...

Przepis na pyszne i proste kruche ciasto z rabarbarem,... ⇖ 33

Placuszki wyborne z...

Placuszki wyborne z...

Witam Kochani! Polecam smakowity sposób na kasze jaglaną,... ⇖ 34

Sałatka Z Łososiem...

Sałatka Z Łososiem...

Jeśli poszukujesz wykwintnej i łatwej w... ⇖ 30

Ciasto o cytrynowym...

Ciasto o cytrynowym...

Artykuł Ciasto o cytrynowym aromacie z rabarbarem i... ⇖ 57

Wyświetlono: 356 razy

Kiełbaski drobiowe cienkie, parzone.

Kiełbaski drobiowe cienkie, parzone.

Kiełbaski zrobione są z mięsa kurczaka i indyczego z dodatkiem boczku, parzone.Surowiec:mięso z ćwiartek kurczaka 1,6 kgmięso z udźca indyka 1,1 kgboczek wieprzowy bez skóry 0,9 kgRozdrabnianie:mięso z ćwiartek kurczaka przepuszczamy przez sitko 12 mmmięso z udźca indyka kroimy w kostkę 2 cmboczek wieprzowy bez skóry przepuszczamy przez sitko 10 mmPrzyprawy i materiały...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Fasolka po bretońsku.

Fasolka po bretońsku.

Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie... ⇖ 49

Marynowane śledzie z...

Marynowane śledzie z...

Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane... ⇖ 39

Smażone udka z...

Smażone udka z...

Smażone udka z kurczaka podane z ziemniakami i... ⇖ 49

Sadzone jajka, ziemniaki...

Sadzone jajka, ziemniaki...

Kurze jajka usmażona na sadzone podane z ziemniakami i... ⇖ 50

Smażona Miruna,...

Smażona Miruna,...

Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna... ⇖ 41

Mintaj w pomidorach.

Mintaj w pomidorach.

Usmażone kostki z mintaja zrobione w sosie... ⇖ 20

Kotlet z fileta...

Kotlet z fileta...

Panierowany, usmażony filet z kurczaka podany z... ⇖ 43

Rosół z kaczki z...

Rosół z kaczki z...

Pyszny rozgrzewający rosół podany z makaronem... ⇖ 34

Sałatka warzywna -...

Sałatka warzywna -...

Tradycyjna sałatka warzywna, zawsze... ⇖ 23

Zrolowany boczek...

Zrolowany boczek...

Pyszny, pieczony boczek z chrupiącą skórką, idealny do... ⇖ 39

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM