Najnowsze przepisy
Ciasto na serkach homogenizowanych z dodatkiem malin - u... ⇖ 15
Serdecznie witam i zapraszam na pyszną sałatkę, która... ⇖ 53
Risotto to jedno z tych dań kuchni włoskiej, której smak... ⇖ 19
Delikatne, puszyste, lekkie placuszki z nutą cytryny.... ⇖ 34
Pokazały się już w sklepach szparagi więc nie mogłam... ⇖ 40
Kompot z brzoskwiń.
Kompot z brzoskwiń na zimę.Składniki:brzoskwinie 6 szt.cukier 4 łyżkiwoda przegotowana 600 mlWykonanie:Brzoskwinie myjemy, przecinamy na połówki, wyjmujemy pestki. Połówki brzoskwiń wkładamy do 2 litrowego, wyparzonego słoja. Zalewamy zrobionym z cukru i wody syropem, owoce powinny być całkowicie zalane syropem. Zakręcamy słoik i pasteryzujemy w 100 stopniach Celsjusza 15...
Przepisy z bloga
Kurze jajka usmażona na sadzone podane z ziemniakami i... ⇖ 48
Wilgotny, bardzo smaczny makowiec japoński z bakaliami... ⇖ 36