Kompot z czerwonej porzeczki.

Kompot z czerwonej porzeczki na zimę.Składniki:czerwona porzeczka 1,5 kgcukier 4 łyżkiwoda przegotowana 600 mlWykonanie:Porzeczki do kompotu wybieramy zdrowe i dojrzałe. Myjemy, obrywamy końcówki. Wymyte oczyszczone owoce wkładamy do 2 litrowego, wyparzonego słoja. Zalewamy zrobionym z cukru i wody syropem, owoce powinny być całkowicie zalane syropem. Zakręcamy słoik i pasteryzujemy...
Najnowsze przepisy
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego... ⇖ 11
Filet z kurczaka na szybko to wybawienie dla zabieganych.... ⇖ 18
Ciasto ucierane cynamonowo-rumowe ze śliwkami to prosty i... ⇖ 16
Moje ulubione szybkie ciasto czekoladowe w nowej wersji z... ⇖ 27
Zeszłoroczny post z ziemniaczanymi sałatkami na letnie... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 250
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 276
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 176
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 182
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1927
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 299
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 268
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 259
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 227
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 213
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 190