Kompot z czerwonej porzeczki.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2018/07/kompot-z-czerwonej-porzeczki.html
Kompot z czerwonej porzeczki na zimę.Składniki:czerwona porzeczka 1,5 kgcukier 4 łyżkiwoda przegotowana 600 mlWykonanie:Porzeczki do kompotu wybieramy zdrowe i dojrzałe. Myjemy, obrywamy końcówki. Wymyte oczyszczone owoce wkładamy do 2 litrowego, wyparzonego słoja. Zalewamy zrobionym z cukru i wody syropem, owoce powinny być całkowicie zalane syropem. Zakręcamy słoik i pasteryzujemy...
Najnowsze przepisy
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo... ⇖ 3
Przepis na filet z kurczaka po hawajsku. Soczyste mięso,... ⇖ 10
Sałatka z pieczonych buraków i rukoli to jedna z tych, do... ⇖ 17
Jak zostaje nam udko z kurczaka czy skrzydło z indyka po... ⇖ 20
Domowe pierniczki – chrupiące po upieczeniu, miękkie i... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 298
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 334
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 237
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 250
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 793
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 688
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 664
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 401
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 321
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 306









































