Najnowsze przepisy
Nie spodziewałam się, że wyjdą takie dobre!! Ciasta z... ⇖ 23
Są takie dania, do których wraca się z przyjemnością.... ⇖ 26
Składniki: ciasto francuskie XXL 1 rolka, olej rzepakowy... ⇖ 24
Sage Salted Caramel Cinnamon ChillGdy historia spotyka... ⇖ 19
Kompot z czerwonej porzeczki.

Kompot z czerwonej porzeczki na zimę.Składniki:czerwona porzeczka 1,5 kgcukier 4 łyżkiwoda przegotowana 600 mlWykonanie:Porzeczki do kompotu wybieramy zdrowe i dojrzałe. Myjemy, obrywamy końcówki. Wymyte oczyszczone owoce wkładamy do 2 litrowego, wyparzonego słoja. Zalewamy zrobionym z cukru i wody syropem, owoce powinny być całkowicie zalane syropem. Zakręcamy słoik i pasteryzujemy...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 175
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 199
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 132
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 145
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1362
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 730
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 696
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 470
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 396
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 266