Konserwowa Brukselka.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2017/11/konserwowa-brukselka.html
Kapusta Brukselka zakonserwowana w słoiku według przepisu z 1914 roku. Doskonała jest do zup, sosów i smażonych warzyw na patelni.Składniki:kapusta brukselkasólWykonanie:Brukselkę obieramy, opłukujemy i wrzucamy do gotującej wody, gotujemy 10-15 minut. Następnie na sicie przelewamy zimną wodą.Jak ocieknie układamy do słoiczków,zalewamy zimną przegotowaną wodą. Pasteryzujemy 15...
Najnowsze przepisy
Jednogarnkowy makaron z mięsem Szybkie, proste i sycące... ⇖ 13
Ciasto Orzechowa Bajka to miękki biszkopt z orzechami... ⇖ 19
Sprawdzony przepis na kotlety mielone z Air Fryer – jak... ⇖ 19
Proste i pyszne kanapeczki na szybko. Idealne na każdą... ⇖ 20
26.11.2025 Magda To danie to dowód na to, że prostota... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 313
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 347
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 252
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 259
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2084
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1135
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 976
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 882
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 863
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 601









































