Konserwowa Brukselka.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2017/11/konserwowa-brukselka.html
Kapusta Brukselka zakonserwowana w słoiku według przepisu z 1914 roku. Doskonała jest do zup, sosów i smażonych warzyw na patelni.Składniki:kapusta brukselkasólWykonanie:Brukselkę obieramy, opłukujemy i wrzucamy do gotującej wody, gotujemy 10-15 minut. Następnie na sicie przelewamy zimną wodą.Jak ocieknie układamy do słoiczków,zalewamy zimną przegotowaną wodą. Pasteryzujemy 15...
Najnowsze przepisy
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 7
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 43
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 27
[ Artykuł sponsorowany] Kuchnia Malezji i Singapuru:... ⇖ 16
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 46
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 37
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 328
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 349
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 263
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 273
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 233
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 46
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 43
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 37
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 34
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 29
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 27



































