Najnowsze przepisy
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 14
Prosty i szybki przepis na kaszę manną z dodatkiem jagód... ⇖ 10
Bób po marokańsku (Foul Mcharamel)– aromatyczna uczta... ⇖ 21
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 54
Szakszuka na naszym stole gości często według różnych... ⇖ 20
Cukinia po marokańsku z chermoulą– aromatyczna uczta z... ⇖ 35
Ostatnio korzystam z dobrodziejstw lata i zbieram wszystkie... ⇖ 35
Listkówka - wytrawna nalewka na liściach porzeczki.

Nalewkę na liściach czarnej porzeczek używa się do wzbogacania smaku nalewki z czarnej porzeczki czyli smorodinówki. Liście zrywa się wiosną kiedy zaczynająsię rozwijać.Składniki:liście czarnej porzeczki 15 dag (2 szklanki)alkohol 47% 1 litrWykonanie:Zebrane liście myjemy, osuszamy papierowymi ręczniczkami, rozdrabniamy. Rozdrobnione liście wkładamy do słoika, zalewamy...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 168
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 194
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 131
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 141
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 466
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 391
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 320
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 106
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 106
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 104