Makowiec Japoński.

Wilgotny, bardzo smaczny makowiec japoński z bakaliami takimi jak włoskie orzechy, suszona żurawina, rodzynki i kandyzowana skórka z pomarańczy. Makowiec polany polewą czekoladową i posypany kolorową posypką.Składniki:mak zmielony 35 dagmiękkie masło 24 dagcukier trzcinowy szklanka (pojemność szklanki 250 ml)9 jajek1 szczypta solistarte na wiórki jabłka 50 dagsuszona...
Najnowsze przepisy
Są takie dania które zje się raz, a potem przez lata... ⇖ 7
Fit Quiche z Tuńczykiem(do przygotowania w urządzeniu... ⇖ 10
Flaming z masy cukrowej to piękna dekoracja na tort. Do... ⇖ 11
Najlepsze chrupiące ziemniaki w airfryerze – prosty trik... ⇖ 20
Fit Gofry Bananowe(*SERIA FIT*)Mało kto potrafi oprzeć... ⇖ 15
Dzisiaj pieczemy szarlotki i jabłeczniki, tymczasem nasze... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 268
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 292
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 192
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 195
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 475
Sałatka z szynką i mozzarellą jest lekka i pełna smaku.... ⇖ 85
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 78
Sałatka z kurczakiem i camembertem to lekka, sycąca i... ⇖ 67
Placki ziemniaczane z marchewką, chrupiące, złociste i... ⇖ 63