Makowiec Japoński.

Wilgotny, bardzo smaczny makowiec japoński z bakaliami takimi jak włoskie orzechy, suszona żurawina, rodzynki i kandyzowana skórka z pomarańczy. Makowiec polany polewą czekoladową i posypany kolorową posypką.Składniki:mak zmielony 35 dagmiękkie masło 24 dagcukier trzcinowy szklanka (pojemność szklanki 250 ml)9 jajek1 szczypta solistarte na wiórki jabłka 50 dagsuszona...
Najnowsze przepisy
Placuszki bananowe z musem dyniowym to pyszne, delikatne i... ⇖ 18
11.10.2025 Magda To śniadanie to mój ukłon w stronę... ⇖ 19
Sos do potrawki to dla wielu kucharzy domowych temat rzeka.... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 273
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 298
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 198
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 202
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 744
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 257
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 223
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 161
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 156