Najnowsze przepisy
Nie wiem czemu tak u nas jest, ale ze wszystkich Świąt w... ⇖ 17
Wprowadzenie do Sernika Baskijskiego Sernik Baskijski to... ⇖ 19
Wprowadzenie do przepisu na Śledzie Marynowane w Oleju... ⇖ 26
Wprowadzenie do Klops z Karmelizowaną Cebulą i Serem... ⇖ 12
Wprowadzenie do Burgery Bombowe z Czosnkiem i Parmezanem... ⇖ 11
Piernikowy smaczek to przepyszne połączenie biszkoptu... ⇖ 56
Mielonka wieprzowa z szynkowaru.
Smaczna, idealna do kanapek mielonka zrobiona z mięsa wieprzowego w szynkowarze.Surowiec:0,7 kg mięsa wieprzowego (karczku)0,5 kg świeżego chudego boczku wieprzowegoPrzyprawy:aromat do tyrolskiej 2 g/kgpeklosól 16 g/kgpieprz biały 3 g/kgziele angielskie mielone 0,5 g /kgczosnek 2 g/kgDodatki:wywar z gotowania skóry z boczku 8 % masy mięsaskrobia ziemniaczana 20 g/kgWykonanie:Wymyte i osączone mięsa kroimy w kostkę 3 x 4 cm, mięso z karczku mielimy przez sitko 12 mm a boczek mielimy...
Przepisy z bloga
Smaczna, idealna do kanapek mielonka zrobiona z mięsa... ⇖ 35
Smaczny i zdrowy chleb razowy, żytni upieczony na żytnim... ⇖ 56
Przepisy na czasie
Roladki schabowe nadziewane pieczarkami Tradycyjny domowy... ⇖ 4538
Przepis na pyszną i lekką sałatkę! Czyli sałatka z... ⇖ 1477
Wprowadzenie do przepisu na Krokiety z chleba tostowego z... ⇖ 1469
Jak gotować mrożone uszka Mrożenie uszek wigilijnych to... ⇖ 782
Pierniczki to ciasteczka, bez których nie wyobrażam sobie... ⇖ 774
Bardzo szybkie świąteczne ciasteczka, które goszczą u... ⇖ 659
Schabowe poduszki po flamandzku to super alternatywa dla... ⇖ 376