Najnowsze przepisy
Zawsze gdy patrzę na te idealnie złociste nuggetsy z... ⇖ 12
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 68
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 77
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 77
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 39
Mielonka wieprzowa.
Domowego wyrobu mielonka wieprzowa w osłonce barierowej termokurczliwej. Jest smaczna i łatwa do wykonania. Polecam :)Składniki:łopatka - 1,2 kg (szarpak)boczek - 1,2 kg (10 mm)osłonka barierowa, termokurczliwaPrzyprawy:peklosól 18-20 g/kgcukier 1 g/kgpieprz czarny 2 g/kgczosnek 3 g/kgWszystkie odważone przyprawy mieszamy.Rozdrabnianie:łopatkę wieprzową rozdrabniamy przez szarpakboczek...
Przepisy z bloga
Pieczeń rzymska podana z kaszą i surówką z kapusty... ⇖ 30
Kotlet schabowy podany z rumianymi frytkami i pomidorkami... ⇖ 26
Usmażone kostki z miruny zrobione w sosie warzywnym z... ⇖ 59
Tort wykonany z biszkoptu kakaowego, przełożony kremem o... ⇖ 51
Rydze to jedne z najsmaczniejszych grzybów, szczególnie... ⇖ 36
Smażone udka z kurczaka podane z frytkami. Podany przepis... ⇖ 54
Kopytka, zrobione z rozgniecionych, ugotowanych ziemniaków... ⇖ 43
Mielone kotlety z filetów miruny podane z ziemniakami i... ⇖ 47
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 4025
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3532
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2263
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1489
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 964
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 832
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 820