Najnowsze przepisy
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 58
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 68
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 76
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 36
Mielonka wieprzowa.
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka Tyrolska, prosta w zrobieniu, idealna do kanapek.Surowiec:ścinki od schabu 1,4 kgmięso z golonki 70 dagskóra z golonki 20 dag (wcześniej ugotowana)boczek 70 dagPrzyprawy:aromat do tyrolskiej 2 g/kg (6 g)peklosól 16 g/kg (48 g)pieprz biały 3 g/kg (9 g)ziele angielskie mielone 0,5 g /kg (1,5 g)czosnek 2 g/kg (6 g)Dodatki:wywar z gotowania skóry z golonki 280...
Przepisy z bloga
Pieczeń rzymska podana z kaszą i surówką z kapusty... ⇖ 29
Kotlet schabowy podany z rumianymi frytkami i pomidorkami... ⇖ 26
Usmażone kostki z miruny zrobione w sosie warzywnym z... ⇖ 59
Tort wykonany z biszkoptu kakaowego, przełożony kremem o... ⇖ 51
Rydze to jedne z najsmaczniejszych grzybów, szczególnie... ⇖ 36
Smażone udka z kurczaka podane z frytkami. Podany przepis... ⇖ 54
Kopytka, zrobione z rozgniecionych, ugotowanych ziemniaków... ⇖ 43
Mielone kotlety z filetów miruny podane z ziemniakami i... ⇖ 47
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 4012
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3510
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2261
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1480
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 955
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 829
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 813