Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do faszerowanych jajek Co to są faszerowane... ⇖ 8
Uwielbiam ciasta z delikatną nutą kawy i dodatkiem... ⇖ 16
Muszę przyznać, że nigdy nie byłam fanem serników na... ⇖ 11
Frytki, szparagi i sadzone jajko – comfort food z twistem... ⇖ 18
Najlepszy dressing jogurtowy jaki do tej pory miałam... ⇖ 23
Mus z czerwonej porzeczki (przecier).

Przecier z przegotowanych bez wody czerwonych porzeczek. Z takiego przecieru robię mus porzeczkowy do ciast.Składniki:czerwona porzeczka 70 dagWykonanie:Wymyte, obrane z gałązek porzeczki gotujemy 30 minut, przecieramy przez sitko. Przetarte porzeczki ponownie umieszczamy w garnku, doprowadzamy do wrzenia, dokładnie mieszamy. Dobrze wymieszany gorący mus wlewamy do pół litrowego słoika....
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 150
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 178
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 120
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 130
Przepisy na czasie
W niedzielny poranek zapraszam na pyszne ciasto Truskawkowa... ⇖ 784
W końcu mamy piękną pogodę, a jak jest słońce - to i... ⇖ 474
Cześć! Dzisiaj pieczemy przepyszne kruche ciasto z... ⇖ 466
U nas sezon grillowy w pełni, więc do mięs z grilla nie... ⇖ 361
Bajecznie pyszne i bajecznie proste w przygotowaniu ciasto... ⇖ 351
Placki z młodej kapusty to rewelacyjny pomysł na obiad... ⇖ 195
Cześć Kochani, jako, że sezon na rabarbar w pełni... ⇖ 193
Gotowi na tropikalną przygodę w kuchni? Zapraszam na... ⇖ 183
Ciasto Szept Nocy to pyszne, lekkie ciasto z kakaowym... ⇖ 176