Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 26
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 24
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 54
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 40
Mus z czerwonej porzeczki (przecier).
Przecier z przegotowanych bez wody czerwonych porzeczek. Z takiego przecieru robię mus porzeczkowy do ciast.Składniki:czerwona porzeczka 70 dagWykonanie:Wymyte, obrane z gałązek porzeczki gotujemy 30 minut, przecieramy przez sitko. Przetarte porzeczki ponownie umieszczamy w garnku, doprowadzamy do wrzenia, dokładnie mieszamy. Dobrze wymieszany gorący mus wlewamy do pół litrowego słoika....
Przepisy z bloga
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 26
Kurze jajka usmażona na sadzone podane z ziemniakami i... ⇖ 51