Nalewka na pestkach z pigwowca japońskiego.

Bardzo smaczna o smaku migdałowym, nalewka na pestkach pigwowca japońskiego o smaku migdałowym. Nalewka idealnie może zastąpić Amaretto do deseru Tiramisu.Składniki:pestki z pigwowca 25 dagalkohol 48% 1 litrmiód 125 mlsok z cytrynyWykonanie:Osuszone pestki z pigwowca umieszczamy w słoju i zalewamy roztworem miodu, soku z cytryny i alkoholu. Słój zamykamy szczelnie i odstawiamy w ciemne miejsce na 4 tygodnie do maceracji, co jakiś czas musimy pomieszać słojem. Po okresie maceracji...
Najnowsze przepisy
Cinnamon Rolls w Wersji Fit(*SERIA FIT*)Oczywiście,... ⇖ 14
Kremowa Fit Gorąca Czekolada(*SERIA FIT*)Kiedy temperatura... ⇖ 11
Fit Chicken Burger(*SERIA FIT*)Trudno o danie, które tak... ⇖ 14
Przepyszny sos do kanapek i wędlin. Uwielbiany jest przez... ⇖ 91
1 op ciasta filo500g szpinaku swieżego250 g sera feta lub... ⇖ 17
Fit Burgery z Indyka(do przygotowania w urządzeniu... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 272
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 297
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 198
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 200
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 721
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 184
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 159
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 138
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 136
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 125