Najnowsze przepisy
składniki:2000 g marchewki startej na drobnych oczkach300... ⇖ 2
Zupa krem dyniowa na mleczku kokosowym to kolejna odsłona... ⇖ 12
Kto lubi grzyby leśne ten przepadnie z kretesem. Można... ⇖ 10
Bardzo smaczna galareta wykonana z ćwiartek kurczaka,... ⇖ 12
Ten prosty makowiec na kruchym cieście z dodatkiem wiśni... ⇖ 18
Jesienne desery - Gatita w Pytaniu na Śniadanie Dziś w... ⇖ 15
Nalewka na pestkach z pigwowca japońskiego.
Bardzo smaczna o smaku migdałowym, nalewka na pestkach pigwowca japońskiego o smaku migdałowym. Nalewka idealnie może zastąpić Amaretto do deseru Tiramisu.Składniki:pestki z pigwowca 25 dagalkohol 48% 1 litrmiód 125 mlsok z cytrynyWykonanie:Osuszone pestki z pigwowca umieszczamy w słoju i zalewamy roztworem miodu, soku z cytryny i alkoholu. Słój zamykamy szczelnie i odstawiamy w ciemne miejsce na 4 tygodnie do maceracji, co jakiś czas musimy pomieszać słojem. Po okresie maceracji...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczna galareta wykonana z ćwiartek kurczaka,... ⇖ 12
Sztuka mięsa z sosem pieczeniowym, podane z kaszą pęczak... ⇖ 14
Ugotowane mięso z mostku wieprzowego (żeberka) podane z... ⇖ 42
Polecam chleb żytni z foremki, prosty w przygotowaniu i... ⇖ 41
Sos ugotowany z wieprzowej łopatki z dodatkiem pokrojonych... ⇖ 40
Smażona drobiowa wątróbka z cebulą podana z ziemniakami... ⇖ 46
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 544
Roladki mięsne są zawsze dobrym sposobem na urozmaicenie... ⇖ 101
Czekoladowe ciasto na maślance Dziś mam dla Was przepis... ⇖ 90
Dzisiaj zapraszam na prosty deser, który idealnie sprawdzi... ⇖ 88
Gulasz drobiowy z marchewką i papryką to pyszne i bardzo... ⇖ 84