Ogórki lekko pod kiszone.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2018/07/ogorki-lekko-pod-kiszone.html
Ogórki lekko pod kiszone, idealne na upalne dni.Składniki:ogórki gruntowe 2,5 kgchrzan 12 plasterkówkoperczosnek 1 główkasól 3 łyżki woda 3 litrWykonanie:Ogórki myjemy, odcinamy końcówki i moczymy około 2 godziny, ogórki muszą dobrze napić się wody. Wyparzamy słój 5 litrowy lub garnek kamienny. Na dno słoja układamy kawałki łodyg kopru i baldach, kilka pokrojonych ząbków...
Najnowsze przepisy
Sos miodowo-musztardowy to jedna z tych kulinarnych... ⇖ 11
Aromatyczna, lekko słona, z chrupiącym słonecznikiem i... ⇖ 15
Chleb jest stałym elementem w naszej codzienności. To... ⇖ 21
Kremowe kaszotto z suszonymi borowikami i Lunch Mix od... ⇖ 22
Jednogarnkowy makaron z mięsem Szybkie, proste i sycące... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 315
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 348
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 252
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 263
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2103
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1142
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 981
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 887
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 873
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 630









































