Ogórki lekko pod kiszone.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2018/07/ogorki-lekko-pod-kiszone.html
Ogórki lekko pod kiszone, idealne na upalne dni.Składniki:ogórki gruntowe 2,5 kgchrzan 12 plasterkówkoperczosnek 1 główkasól 3 łyżki woda 3 litrWykonanie:Ogórki myjemy, odcinamy końcówki i moczymy około 2 godziny, ogórki muszą dobrze napić się wody. Wyparzamy słój 5 litrowy lub garnek kamienny. Na dno słoja układamy kawałki łodyg kopru i baldach, kilka pokrojonych ząbków...
Najnowsze przepisy
Szarlotka zawijana to pyszna i efektowna wariacja na temat... ⇖ 8
Wyjątkowo kryzysowe, bo zasadniczo wyrzucane jako odpad,... ⇖ 9
Dieta na rzeźbę to nie tylko chwilowy trend, ale kluczowy... ⇖ 8
Ciasto Słonecznikowy Figlarek to połączenie puszystego,... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 319
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 349
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 255
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 266
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2160
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1154
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 1000
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 918
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 899
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 673









































