Najnowsze przepisy
Makaron z łososiem i suszonymi pomidorami smakuje zawsze... ⇖ 25
Cześć!Dzisiaj robimy tradycyjną szarlotkę z termorobota... ⇖ 14
Zupa szczawiowa to klasyczne danie kuchni polskiej, cenione... ⇖ 30
Ogórki lekko pod kiszone.
Ogórki kiszone 2 dni. Takie lekko pod kiszone są najsmaczniejsze.Składniki:ogórki gruntowe 2 kgchrzan 10 plasterkówkoper z baldachamiczosnek 1 główkasól 3 łyżkiwoda 3 litryWykonanie:Ogórki myjemy i moczymy około 2 godziny, ogórki muszą dobrze napić się wody. Wyparzamy słój 5 litrowy lub garnek kamienny. Na dno słoja układamy kawałki łodyg kopru i baldach, kilka...
Przepisy z bloga
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 26
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 47
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 153
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 36