Najnowsze przepisy
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 37
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 67
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 74
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 33
Łopatka wieprzowa marynowana w słoiczku.
Kawałki peklowanej łopatki wieprzowej, przyprawione pieprzem, majerankiem i czosnkiem, marynowane w słoiczkach. Idealna konserwa na kanapki.Składniki na 5 słoiczków 350 ml:łopatka wieprzowa 1,5 kgczosnek suszonypieprz czarny 5 g/kgpieprz ziołowy 5 g/kgmajeranek 2 łyżkisól peklowa 18 g/kgwoda 100 mlżelatyna 1 mała łyżeczkaWykonanie:Wymyte, osuszone mięso z łopatki kroimy w...
Przepisy z bloga
Pieczeń rzymska podana z kaszą i surówką z kapusty... ⇖ 29
Kotlet schabowy podany z rumianymi frytkami i pomidorkami... ⇖ 26
Usmażone kostki z miruny zrobione w sosie warzywnym z... ⇖ 55
Tort wykonany z biszkoptu kakaowego, przełożony kremem o... ⇖ 51
Rydze to jedne z najsmaczniejszych grzybów, szczególnie... ⇖ 36
Smażone udka z kurczaka podane z frytkami. Podany przepis... ⇖ 54
Kopytka, zrobione z rozgniecionych, ugotowanych ziemniaków... ⇖ 43
Mielone kotlety z filetów miruny podane z ziemniakami i... ⇖ 47
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3999
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3507
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2258
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1476
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 953
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 828
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 810