Panierowane bitki z fileta z kurczaka, ziemniaki i fasolka szparagowa.
		Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2018/04/panierowane-bitki-z-fileta-z-kurczaka.html
		Panierowany filet z kurczaka podany z ziemniakami i smażoną fasolką szparagową. Polecam.Składniki:filet z kurczaka połowajajka kurze 2 szt.bułka tartasólpieprz ziołowytłuszcz do smażeniaziemniaki 5 szt.fasolka szparagowa biała 15 dagfasolka szparagowa zielona 15 dagWykonanie:Filet dzielimy na 2 połówki, rozbijamy tłuczkiem do mięsa, solimy, pieprzymy, zanurzamy w...
		
		
		
		
		
Najnowsze przepisy
Kremowy kurczak w sosie z pieczarkami, gruszką i suszonymi... ⇖ 7
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 6
Gdybym miała wybierać między sernikiem, a szarlotką... ⇖ 15
Chrupiąca, różowa i pełna smaku – marynowana czerwona... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 290
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 315
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 217
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 227
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 65
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 60
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 58
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 46









































