Papryki nadziewane mięsem i jajkiem.

Papryki faszerowane mielonym mięsem i ugotowanym jajkiem na twardo. Możemy podać na gorąco oraz jako zimną przystawkę.Surowiec:1 papryka czerwona1 papryka pomarańczowa1 papryka żółta1 papryka zielona4 jajka ugotowane na twardomięso wieprzowe mielone 70 dkg.Przyprawy:sólpieprz ziołowypieprz kolorowycurrypapryka słodkamajeranekczosnek niedźwiedzimielony...
Najnowsze przepisy
Sos chrzanowy od zawsze gościł na wielkanocnym stole... ⇖ 9
Masala chai to rozgrzewająca herbata pita w Indiach.Masala... ⇖ 19
Sałatka z szynką i mozzarellą jest lekka i pełna smaku.... ⇖ 37
Pulpety Drobiowe w Sosie Koperkowym – Obiad, Który Otula... ⇖ 33
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 267
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 292
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 192
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 195
Przepisy na czasie
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 55
Placki ziemniaczane z marchewką, chrupiące, złociste i... ⇖ 40
Sałatka z kurczakiem i camembertem to lekka, sycąca i... ⇖ 39
Owsianka Brownie Kakao + Banan – Śniadanie/Fit, Które... ⇖ 38
Sałatka z szynką i mozzarellą jest lekka i pełna smaku.... ⇖ 37