Papryki nadziewane mięsem i jajkiem.

Papryki faszerowane mielonym mięsem i ugotowanym jajkiem na twardo. Możemy podać na gorąco oraz jako zimną przystawkę.Surowiec:1 papryka czerwona1 papryka pomarańczowa1 papryka żółta1 papryka zielona4 jajka ugotowane na twardomięso wieprzowe mielone 70 dkg.Przyprawy:sólpieprz ziołowypieprz kolorowycurrypapryka słodkamajeranekczosnek niedźwiedzimielony...
Najnowsze przepisy
Śledzie z suszonymi pomidorami i pietruszką to wyjątkowe... ⇖ 3
Przepis na proste ciasto bez pieczenia, czyli ciasto Toffi... ⇖ 8
Uwielbiam chlebki naan, dlatego jeśli tylko mam okazję by... ⇖ 7
Kotlety schabowe po japońsku to przepyszne i soczyste... ⇖ 13
Ricotty pierwszy raz spróbowałem podczas wakacji we... ⇖ 19
Pasta serowo-jajeczna z rybą to pyszna, domowa pasta... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 278
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 308
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 212
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 216
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 836
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 383
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 363
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 348
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 278