Najnowsze przepisy
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 24
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 51
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 68
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 33
Pierogi - pielmieni.
Pyszne pierogi z farszem zrobionym z mięsa wołowego, podane polane śmietaną i posypane koperkiem.Składniki:Ciasto:3 szklanki mąki2 jajkaok. 1/2 szklanki wody ciepłejsólFarsz:0,5 kg mięsa wołowe - wieprzowe1 średnia cebula1 jajkosól, pieprz do smakuWykonanie:Farsz:Mięsa mielimy razem z cebulą przez standardowe sitko 3 mm., następnie dodajemy jajko, doprawiamy solą i pieprzem i dokładnie wyrabiamy farsz.Ciasto:Przesiewamy 3 szklanki mąki, dodajemy jajka i około 1/2 szklanki...
Przepisy z bloga
Pieczeń rzymska podana z kaszą i surówką z kapusty... ⇖ 28
Kotlet schabowy podany z rumianymi frytkami i pomidorkami... ⇖ 26
Usmażone kostki z miruny zrobione w sosie warzywnym z... ⇖ 55
Tort wykonany z biszkoptu kakaowego, przełożony kremem o... ⇖ 51
Rydze to jedne z najsmaczniejszych grzybów, szczególnie... ⇖ 36
Smażone udka z kurczaka podane z frytkami. Podany przepis... ⇖ 54
Kopytka, zrobione z rozgniecionych, ugotowanych ziemniaków... ⇖ 43
Mielone kotlety z filetów miruny podane z ziemniakami i... ⇖ 47
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3939
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3500
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2256
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1451
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 938
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 821
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 806