Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 7
Wprowadzenie do Mini zapiekanek z pieczarkami i serem Mini... ⇖ 8
Proste, szybkie ciasto do którego można użyć dowolnych... ⇖ 27
Pierogi po Białorusku.

Pierogi Białoruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym solą i ziołowym pieprzem, oraz dodaną zeszkloną cebulą na maśle.Składniki:Ciasto:mąka Typ-500 poznańska 0,4 kgsól 3/4 płaskiej łyżeczkimasło 40 gjajka kurze 1 szt.gorąca woda 100 mlFarsz:gotowane ziemniaki 25 dagtwaróg 25 dagsól do smakupieprz ziołowy do smakuOkrasa:podgardlecebulasólpieprz...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 163
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 192
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 130
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 140
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 267
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 80
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 77
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 66
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 66
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 66
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 62
Drożdżówki w pomarańczowej nucie, z nadzieniem serowym... ⇖ 58
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 58