Podgardle wieprzowe wędzone metodą garnkową.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2017/10/podgardle-wieprzowe-wedzone-metoda.html
Uwędzone podgardle jest idealne jako dodatek do usmażenia na nim jajecznicy, do zup takich jakkapuśniak, grochówka czy fasolówka. Polecam.Surowiec:podgardle wieprzowe 0,9 kg.sól warzonka 15 gramczosnek granulowanyWykonanie:Wypłukane pod bieżącą zimną wodą podgardle osuszamy papierowymi ręczniczkami. Kroimy na kawałki o odpowiedniej wielkości dla naszej wędzarni...
Najnowsze przepisy
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo... ⇖ 18
Spaghetti Aglio Olio w 10 Minut – Sekretny Trik na... ⇖ 15
Przepis na filet z kurczaka po hawajsku. Soczyste mięso,... ⇖ 16
Gdy za oknem aura sprzyja tylko chorobom trzeba jakoś się... ⇖ 15
Sałatka z pieczonych buraków i rukoli to jedna z tych, do... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 298
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 334
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 237
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 250
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 795
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 698
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 668
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 405
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 323
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 309









































