Podgardle wieprzowe wędzone metodą garnkową.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2017/10/podgardle-wieprzowe-wedzone-metoda.html
Uwędzone podgardle jest idealne jako dodatek do usmażenia na nim jajecznicy, do zup takich jakkapuśniak, grochówka czy fasolówka. Polecam.Surowiec:podgardle wieprzowe 0,9 kg.sól warzonka 15 gramczosnek granulowanyWykonanie:Wypłukane pod bieżącą zimną wodą podgardle osuszamy papierowymi ręczniczkami. Kroimy na kawałki o odpowiedniej wielkości dla naszej wędzarni...
Najnowsze przepisy
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na... ⇖ 6
Istnieją potrawy, które mimo pozornej prostoty zaskakują... ⇖ 11
Staropolski Barszcz WigilijnyBarszcz wigilijny to serce... ⇖ 19
Karp w galarecie - tradycyjny przepis Karp w galarecie -... ⇖ 12
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach... ⇖ 17
Kokosowy blok Rafaello to ekspresowy deser bez pieczenia.... ⇖ 34
Delikatne naleśniki, aromatyczny farsz z leśnych grzybów... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 351
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 376
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 278
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 286
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 608
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 532
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 509
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 451
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 416
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 409
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 406
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 286
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 279
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 277









































