Najnowsze przepisy
Mrożenie sajgonek to sztuka! Odkryj sekrety, jak zachować... ⇖ 3
Poznaj sekrety mrożenia puree z dyni! Zachowaj smak... ⇖ 3
Mrożenie chleba tostowego to sztuka! Dowiedz się, jak... ⇖ 5
Podgardle wieprzowe wędzone metodą garnkową.

Uwędzone podgardle jest idealne jako dodatek do usmażenia na nim jajecznicy, do zup takich jakkapuśniak, grochówka czy fasolówka. Polecam.Surowiec:podgardle wieprzowe 0,9 kg.sól warzonka 15 gramczosnek granulowanyWykonanie:Wypłukane pod bieżącą zimną wodą podgardle osuszamy papierowymi ręczniczkami. Kroimy na kawałki o odpowiedniej wielkości dla naszej wędzarni...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 155
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 185
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 125
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 137
Przepisy na czasie
Prosty przepis na pyszny niedzielny obiad, w brew pozorom... ⇖ 1743
W niedzielny poranek zapraszam na pyszne ciasto Truskawkowa... ⇖ 956
Zrazy czy roladki? Jak się u Was mówi na takie zawijane... ⇖ 911
W końcu mamy piękną pogodę, a jak jest słońce - to i... ⇖ 645
Cześć! Dzisiaj pieczemy przepyszne kruche ciasto z... ⇖ 544
Bajecznie pyszne i bajecznie proste w przygotowaniu ciasto... ⇖ 539
U nas sezon grillowy w pełni, więc do mięs z grilla nie... ⇖ 463