Mamy 178911 przepisów na 556 blogach.

Wyświetlono: 3 razy

Podgardle wieprzowe wędzone metodą garnkową.

Podgardle wieprzowe wędzone metodą garnkową.

Uwędzone podgardle jest idealne jako dodatek do usmażenia na nim jajecznicy, do zup takich jakkapuśniak, grochówka czy fasolówka. Polecam.Surowiec:podgardle wieprzowe 0,9 kg.sól warzonka 15 gramczosnek granulowanyWykonanie:Wypłukane pod bieżącą zimną wodą podgardle osuszamy papierowymi...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Sałatka dla leniwych

Sałatka dla leniwych

Ekspresowa i pozywna salatka, ktora zrobisz w kilka chwil ⇖ 1438

Bułki i rogaliki na...

Bułki i rogaliki na...

Rogaliki cynamonowe Drożdżówki z budyniem Odrywane bułeczki... ⇖ 3

Ciasto Snickers

Ciasto Snickers

Ciasto snickers bez pieczenia to przepyszne połączenie słonych... ⇖ 13

Bezy z herbatą matcha

Bezy z herbatą matcha

Małe, pyszne beziki ze zdrową herbatą matcha idealnie nadadzą... ⇖ 5

Zapiekanka ziemniaczana

Zapiekanka ziemniaczana

Zapiekanka ziemniaczana, super pyszna,prosta, pożywna zapiekanka z... ⇖ 19

RACUCHY DROŻDŻOWE Z...

RACUCHY DROŻDŻOWE Z...

Takie racuchy przygotowywała moja Babcia. Czasem zwykłe, bez... ⇖ 4

Colesław

Colesław

Pyszna surówka.500 g kapusty białej3 marchewki1 cebula2 czubate... ⇖ 20

Pizza na cienkim...

Pizza na cienkim...

Nie znam nikogo, kto pogardziłby kawałkiem pizzy. A już na pewno... ⇖ 16

Musaka: pyszna...

Musaka: pyszna...

Bakłażan to w Polsce ciągle mało popularne warzywo, mimo że bez... ⇖ 8

Bułeczki cynamonowe -...

Bułeczki cynamonowe -...

To były mega pyszne bułeczki!!!! Ciasto mięciutkie, puszyste,... ⇖ 15

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM