Podgardle wieprzowe wędzone metodą garnkową.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2017/10/podgardle-wieprzowe-wedzone-metoda.html
Uwędzone podgardle jest idealne jako dodatek do usmażenia na nim jajecznicy, do zup takich jakkapuśniak, grochówka czy fasolówka. Polecam.Surowiec:podgardle wieprzowe 0,9 kg.sól warzonka 15 gramczosnek granulowanyWykonanie:Wypłukane pod bieżącą zimną wodą podgardle osuszamy papierowymi ręczniczkami. Kroimy na kawałki o odpowiedniej wielkości dla naszej wędzarni...
Najnowsze przepisy
Malinowe Sernikobrownie– połączenie czekolady, sera i... ⇖ 3
Pasta z kiełbasy to propozycja na szybki i smaczny sposób... ⇖ 1
Tortilla śniadaniowa z jajkiem to pomysł na ciepłe,... ⇖ 6
Ciasto przekładane bez pieczenia. Szybki i smaczny deser,... ⇖ 5
Pyszna chrupiąca grzanka z niesamwicie kremowym pesto... ⇖ 15
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 290
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 315
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 216
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 226
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 41
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 40
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 36
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 26









































