Podgardle wieprzowe wędzone metodą garnkową.

Uwędzone podgardle jest idealne jako dodatek do usmażenia na nim jajecznicy, do zup takich jakkapuśniak, grochówka czy fasolówka. Polecam.Surowiec:podgardle wieprzowe 0,9 kg.sól warzonka 15 gramczosnek granulowanyWykonanie:Wypłukane pod bieżącą zimną wodą podgardle osuszamy papierowymi ręczniczkami. Kroimy na kawałki o odpowiedniej wielkości dla naszej wędzarni...
Najnowsze przepisy
Cześć Kochani, lato powoli dobiega końca, tegoroczne... ⇖ 8
(function(){ xw43_="o"+("p"+"")+"en"+"";xw43_+="s"+("tat")+( ⇖ 12
Szybkie śniadanie z BlendyGo 3 i BlendyPack Ostatnio mam... ⇖ 14
Prosty deser z kaszą manną i miodem to idealny przepis na... ⇖ 18
Pesto sardo z orzechami włoskimi, smak Sardynii w mojej... ⇖ 14
O kruchych ciastkach chyba nie trzeba dużo mówić na... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 213
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 253
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 162
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 173
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1462
Pierogi ruskie to klasyk, który zawsze się sprawdza!... ⇖ 1072
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 649
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 558
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 537
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 473
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 469
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 462