Podgardle wieprzowe wędzone metodą garnkową.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2017/10/podgardle-wieprzowe-wedzone-metoda.html
Uwędzone podgardle jest idealne jako dodatek do usmażenia na nim jajecznicy, do zup takich jakkapuśniak, grochówka czy fasolówka. Polecam.Surowiec:podgardle wieprzowe 0,9 kg.sól warzonka 15 gramczosnek granulowanyWykonanie:Wypłukane pod bieżącą zimną wodą podgardle osuszamy papierowymi ręczniczkami. Kroimy na kawałki o odpowiedniej wielkości dla naszej wędzarni...
Najnowsze przepisy
Poznaj rybę po grecku z fantastycznie dobranymi warzywami... ⇖ 39
Dzisiaj krótko i do rzeczy.To już kolejny piernik na moim... ⇖ 17
Łaciatek z makiem to ciasto, które przyciąga wzrok już... ⇖ 26
Ciasto jest wyśmienite, wielowarstwowe począwszy od... ⇖ 30
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 371
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 394
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 293
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 300
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2787
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2105
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1456
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 847
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 749
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 680
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 649
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 647









































