Mamy
230956 przepisów na
584 blogach.
Najnowsze przepisy
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 26
Podgardle wieprzowe wędzone metodą garnkową.
Wędzone wieprzowe podgardle metodą w garnku na zrębkach olcha/buk. Do wędzenia musimy wybrać ładne kawałki ze skórą. Uwędzone podgardle jest idealnym dodatkiem do bigosu, zupy fasolowej, grochowej lub po prostu do chleba.Surowiec:podgardle wieprzowe 1,9 kg.peklosól 20 gramPeklowanie:Peklowanie na sucho.Wykonanie:Wypłukane pod bieżącą zimną wodą podgardle osuszamy...
Przepisy z bloga
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 25
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 34
Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy. Postanowiłem... ⇖ 63
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 68