Najnowsze przepisy
Historia literatury hiszpańskiej Literatura hiszpańska to... ⇖ 5
Kurczak zapiekany w kapuście to mój kolejny pomysł na... ⇖ 14
Przepis na popularne ciasto 3 bit przygotowane na puszystym... ⇖ 23
Śledzie z orzechami i pieprzem cytrynowym Święta Bożego... ⇖ 18
Blondynki Pistacjowe – Delikatne, Chrupiące i Nieziemsko... ⇖ 27
Klasyczna zupa grzybowa - wersja wegetariańskaKlasyczna... ⇖ 74
Kupiłam hurtowo ulubione przyprawy piernikowe.Teraz więc... ⇖ 28
Podgardle wieprzowe wędzone metodą garnkową.
Wędzone wieprzowe podgardle metodą w garnku na zrębkach olcha/buk. Do wędzenia musimy wybrać ładne kawałki ze skórą. Uwędzone podgardle jest idealnym dodatkiem do bigosu, zupy fasolowej, grochowej lub po prostu do chleba.Surowiec:podgardle wieprzowe 1,9 kg.peklosól 20 gramPeklowanie:Peklowanie na sucho.Wykonanie:Wypłukane pod bieżącą zimną wodą podgardle osuszamy...
Przepisy z bloga
Pieczeń rzymska podana z kaszą i surówką z kapusty... ⇖ 31
Kotlet schabowy podany z rumianymi frytkami i pomidorkami... ⇖ 29
Usmażone kostki z miruny zrobione w sosie warzywnym z... ⇖ 60
Tort wykonany z biszkoptu kakaowego, przełożony kremem o... ⇖ 51
Rydze to jedne z najsmaczniejszych grzybów, szczególnie... ⇖ 36
Smażone udka z kurczaka podane z frytkami. Podany przepis... ⇖ 54
Kopytka, zrobione z rozgniecionych, ugotowanych ziemniaków... ⇖ 43
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 4121
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3557
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2287
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1559
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 990
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 846
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 840