Najnowsze przepisy
Pieczone ratatouille – warzywny obiad z piekarnika... ⇖ 27
Cantuccini bez cukru, z syropem piernikowym i migdałami.... ⇖ 20
Rogale z makiem i bakaliami.

Bardzo smaczne rogale zrobione z ciasta półfrancuskiego, z dużą ilością maku, migdałów i orzechów w nadzieniu.Składniki na ciasto półfrancuskie (11 dużych rogali):mąka pszenna poznańska typ 500 3,5 szklankiciepłe mleko 1 szklanka20 gram świeżych drożdży1 jajko16 gram cukru waniliowego3 łyżki cukruszczypta soli250 gram masłaSkładniki na masę makową:250 gram...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 207
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 241
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 159
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 169
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1302
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 505
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 448
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 355
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 332
Chrupiąca, owocowa pokusa to ciasto, które moi bliscy... ⇖ 316
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 315