Najnowsze przepisy
Sos tzatziki z polskim akcentem Doskonały do mięs z... ⇖ 2
Rabarbarowe deserki z bita śmietaną to prawdziwa uczta... ⇖ 2
Świeża, kolorowa i chrupiąca sałatka, która doskonale... ⇖ 3
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta... ⇖ 4
Sałatka do grilla powinna być lekka, smaczna i prosta w... ⇖ 14
Zobacz moje zestawienie ciast i słodkości idealnych na... ⇖ 15
Faszerowane udka młodą kapustą to wyrafinowane danie,... ⇖ 7
Rozgrzewający krupnik.
Bardzo smaczny, rozgrzewający krupnik.Składniki:wywar z gotowania mięs i warzyw 2 litryziemniaki 3 szt.włoszczyzna suszona 3 łyżkikasza jęczmienna 6 łyżekpor kawałek 10 cmlubczykliść laurowy 2 szt.ziele angielskie 6 ziarendomowa kostka rosołowa 2 łyżkasólpieprz ziołowynatka pietruszki do posypaniaWykonanie:Zagotowujemy wywar, dodajemy liście laurowe, ziele angielskie, suszoną...
Przepisy z bloga
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 44
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 150
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 35
Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy. Postanowiłem... ⇖ 63
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 69