Salceson wieprzowy, ozorkowy z dodatkiem mięsa z łopatki.

Smaczny, domowej produkcji salceson z ozorków wieprzowych i dodatkiem chudego mięsa z łopatki wieprzowej.Surowiec:1,8 kg nóżki wieprzoweozór wieprzowy - 1 kgłopatka wieprzowa - 0,9Solanka:Sól peklowa 80 g na 1 litr wody przegotowanej, schłodzonej.Ilość solanki powinna wynosić 40% w stosunku do wagi mięsa.Przyprawy:liść laurowyziele angielskiemajeraneksól...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 8
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 22
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 17
Pieczarki od zawsze towarzyszyły mi w kuchni – były... ⇖ 24
Let me tell you, cooking shrimp in an air fryer is an... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 277
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 303
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 207
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 210
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 782
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 321
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 276
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 200
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 197