Najnowsze przepisy
Pieczonki już kiedyś robiłem, a nawet zdobyłem dzięki... ⇖ 22
Będzie szybko, pysznie i białkowo czyli zdrowo. O nawet... ⇖ 38
Tak nas naszło na sernik jakoś, a w domu miałam krem... ⇖ 37
Salceson wieprzowy z głowizny z dodatkiem mięsa z szynki.

Salceson biały zrobiony z głowizny i ścinek z szynki.Surowiec:pół głowy wieprzowej (około 2,5 kg.)0,8 kg ścinki z szynkiCałkowita waga farszu po oddzieleniu mięs od kości wynosi - 2,5 kg.Solanka:peklosól 80 g/litr wodyMożna w ogóle nie peklować mięs.Przyprawy:liść laurowyziele angielskiemajeraneksól himalajskapieprzczosnek granulowanykminekWykonanie:Wymyty, dobrze...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 209
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 243
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 159
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 169
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1355
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 563
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 476
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 393
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 380
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 379
Chrupiąca, owocowa pokusa to ciasto, które moi bliscy... ⇖ 348
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 274