Najnowsze przepisy
Wpływ diety na naszą zdolność do koncentracji i funkcji... ⇖ 13
100 g kaszy gryczanej białej200 g kapusty białej150 g... ⇖ 12
Przekąska w zaledwie 20 minut, która zaspokoi na długo... ⇖ 21
Sałatka z jajkiem i cebulką marynowaną to uniwersalna... ⇖ 31
Syrop z pokrzywy z miodem gryczanym to doskonała receptura... ⇖ 15
Artykuł sponsorowany Majonez domowy to prawdziwy król... ⇖ 24
Salceson wieprzowy z głowizny z dodatkiem mięsa z szynki.

Salceson biały zrobiony z głowizny i ścinek z szynki.Surowiec:pół głowy wieprzowej (około 2,5 kg.)0,8 kg ścinki z szynkiCałkowita waga farszu po oddzieleniu mięs od kości wynosi - 2,5 kg.Solanka:peklosól 80 g/litr wodyMożna w ogóle nie peklować mięs.Przyprawy:liść laurowyziele angielskiemajeraneksól himalajskapieprzczosnek granulowanykminekWykonanie:Wymyty, dobrze...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 119
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 151
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 96
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 104
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3391
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1837
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1254
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1250
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1138
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 965
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 788
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 743
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 632
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 623