Najnowsze przepisy
Małe przekąski z szynką, serem, ogórkiem konserwowym... ⇖ 16
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 103
Składniki: kalafior średni 1 sztuka, jajka 4 sztuki L... ⇖ 22
Pachnący sernik z wanilią, puszysty biszkopt z owocami,... ⇖ 32
Salceson wieprzowy z głowizny.

Bardzo smaczny salceson zrobiony z mięsa głowy wieprzowej inaczej pisząc, głowizny. Wyrobionym farszem możemy również napełnić słoiki i za pasteryzować. Będzie to głowizna w słoikach, również pyszna. Całkowita waga farszu po oddzieleniu mięs od kości wynosi - 3 kg.Surowiec:1 głowa wieprzowa (około 5 kg.)0,5 kg ścinki od schabuSolanka:według tabeli...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 206
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 235
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 157
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 165
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1050
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 419
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 318
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 269
Chrupiąca, owocowa pokusa to ciasto, które moi bliscy... ⇖ 254
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 225
Chrupiąca, pikantna cukinia w zalewie curry to doskonała... ⇖ 170
Przepis na ogórki z kurkumą, idealne do kanapek i nie... ⇖ 155