Najnowsze przepisy
Rabarbarowe deserki z bita śmietaną to prawdziwa uczta... ⇖ 1
Świeża, kolorowa i chrupiąca sałatka, która doskonale... ⇖ 1
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta... ⇖ 3
Sałatka do grilla powinna być lekka, smaczna i prosta w... ⇖ 8
Zobacz moje zestawienie ciast i słodkości idealnych na... ⇖ 14
Faszerowane udka młodą kapustą to wyrafinowane danie,... ⇖ 6
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 75
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 154
Salceson z głowizny.
Bardzo smaczny salceson zrobiony z głowizny i ścinek ze schabu. Salceson zrobiony w osłonkach termokurczliwych.Surowiec:głowa wieprzowa połowa0,5 kg ścinki od schabuPrzyprawy:liść laurowy 2 szt.ziele angielskie 6 szt.majeranek 1 łyżkasól do smakupieprz do smakukminek 1 łyżkaCałkowita waga farszu po oddzieleniu mięs od kości wynosi - 1 kg.Wykonanie:Wymytą, dobrze opłukaną...
Przepisy z bloga
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 44
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 150
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 35
Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy. Postanowiłem... ⇖ 63
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 69